Nevydržel jsem dočíst celou tuto diskuzi, je to na mě moc příspěvků, nicméně jsem majitelem e60tky 530D zatíim jen pár měsíců a dělal jsem akorát altik, jinak nic hrozného, ale spíš ani nechci řešit které auto se sere nebo nesere, ale nevím jak ostatní, já osobně jsem si pětku kupoval proto, protože se mi prostě líbí.
Chtěl jsem si koupit BMW, koukal jsem jaké a v cenové relaci, kterou jsem měl připravenu, jsem se nakonec rozhodl pro E60, protože se mi prostě nejvíc líbí, neřešil jsem, jestli je poruchová nebo neni poruchová, protože každé auto má nějaké výrobní vady, ať už víc nebo míň, tomu se nikdo nevyhne.
Nevím jak ostatní, ale pokud se mi líbí přeci e60 tak si jí koupím, nepůjdu a nekoupím si e65, která se mi nelíbí, jen proto, že jí nezatýká do kufru nebo že se mi nezlomí kabely v pátých dveřích

)
Myslím si, že celá tahle debata je zbytečná, každé auto má své mouchy, některé víc, některé míň, ale já si myslím, že by si měl každý vybírat to co se mu líbí ve spojitosti s informovaností, jaká motorizace a provedení je pro tento model třeba nejvhodnější - já volil jako LAIK 160kw 3.0 diesel, myslím, že jedna z velmi dost povedených motorizací bmw - něco jako u škody 1.9