6273 ARS: Predrive check implausible signal.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Servotronic - Dynamic drive
Prosím o radu. Za jízdy na mne vyskočila hlaška o problému s Dynamic drive. Po zastavení jsem zjistil, že při zatáčení volantem zastavuje servo pumpa. Žadne zvuky přidirání, nebo suché pumpy se neozývají. Jen je cítit smrad spálené gumy jak prokluzuje řemen. Olej na max. Diag napsal chybu:

-
mika_hakkinen
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
Tak je vyřešeno
. Nevím proč jsem si myslel, že prokluzuje řemen na tandemové pumpě. Možná proto, že bych potřeboval brýle
. Po vymontování sahary bylo jasně vydět utřzenou řemenici na klice. caknakis měl pravdu. Dobrej typ :palec: To jak lehce hazela znamenalo, že je natržena už dva roky, co to auto mám.
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tak u nafty je ta řemenice spotřebák, někdy je dobré to vyměnit i preventivně, než se urve.
všem co tady mají naftové auto doporučuju před delší cestou hlavně před cestou na dovolenou (kde je horko a řemenice kvuli klimě dostane víc zabrat) mkrnout na řemenici na klice, ta guma je často steřelá pak se urve a auto stojí, to že klouže je ještě hodně dobrý stav.
všem co tady mají naftové auto doporučuju před delší cestou hlavně před cestou na dovolenou (kde je horko a řemenice kvuli klimě dostane víc zabrat) mkrnout na řemenici na klice, ta guma je často steřelá pak se urve a auto stojí, to že klouže je ještě hodně dobrý stav.
Hosi, zatim jsem se tomu moc se servisakem nevenoval, ale malinko jsem znervoznel po tom co napsal Jarax. Nekde od remenic jde zvuk jakoby susteni, hvizdani, cvrlikani. V zime obcas, na jare skoro nic, ted v letnich teplotach ano.
Jakou kontrolu udelat abych zjistil co to je a vymenil tu spravnou soucastku driv nez automobil nepojede ?
Jo a kdyz striknu mazaci sprej di prostoru remenu, tak se zvuk ztisi a za chvili zacne trochu jinej
Najeto 354.000km...
Jakou kontrolu udelat abych zjistil co to je a vymenil tu spravnou soucastku driv nez automobil nepojede ?
Jo a kdyz striknu mazaci sprej di prostoru remenu, tak se zvuk ztisi a za chvili zacne trochu jinej
Najeto 354.000km...