Ahoj, vyměnil jsem baterii, nechal nakodovat, ale stále hlásí nadměrné vybíjení baterie, kdyz je auto zaparkované. Nevíte nekdo co to muže byt? Jestli je možný vadný čidlo Ibs?
Ahoj, čidlo IBS to klidně může být, stejně jako kterákoliv jednotka, která neusíná nebo se probouzí. Nebo neorigo/špatně zapojená elektrika. Diagnostika a měřit...
Diky, než jsem vyměnil baterii, občas mi to hlásilo nadměrné vybití, tak jsem vyměnil baterii. Než jsem to udelal, Vanek v Praze mi rikal, ze to hlásí na diagnostice vadné čidlo baterie , ale ja tomu nevěnoval pozornost. To by tedy mohlo byt to IBS??
Tak spatne dobíjel alternátor, pri chodu na volnobeh dával kolem 12 a pri přidání plynu dával jak má. Nechal jsem udelat repas alternatoru a hodnoty stejny. Chci se zeptat jestli se to musí kódovat i po výměně alternátoru? Nebo čím to muže byt? Špatná repase?
Je to tim, že asi moc nevěnuješ pozornost tomu, co Ti tady radí ostatní. Zajeď za někym na pořádnou diagnostiku. Problém bude buď v regulátoru na alternátoru, kterej se mění za novej nebo v IBS senzoru. Ale pokud nechceš jet na diagnostiku, tak kup obojí a jedno z toho to možná bude