matiz píše:Ja myslim ze se tady na e60 plive a plive a plive. Protoze kusy co nemaji trikrat kolem zemekoule zas tak problemove nejsou. Ano, ma par much, ale ktere auto nema. Ze odchazi CCC ? Ale ASK odchazi taky. Ze se prelomi kabely po mnoha letech ? No to je fakt pruser. Ze odejde turbo? No ve dvou, ve trech kilech na to ma narok. Takze s tim ze se serou a serou a serou tezce nesouhlasim a zdaleka to neni takova tragedie jak je tady nastineno. Puvodne jsem to psat nechtel, ale uz mne nebavi cist jake to jsou sroty, protoze to zdaleka neodrazi skutecnost. Ano, budou kusy ktere jsou totalne vyzite a z kterych nema smysl ani delat auto. Ale to je diky tomu ze u nich byl hrube zanedbany servis po mnoho let. Proslo mi rukama hooodne e6x a jen nekolik malo kusu bylo na urovni ktera je bezna pro e39, cili temer vrak.
A ze jsou e60 v servisu nejvic - neni divu, taky jich tady nejvic jezdi a maji mnohem vetsi najezdy nez jednicka co ma mamina pro decka do skolky a na nakupy.
no matiz je vidět že o tom moc nevíš, já tu nepíše o autech co jeli 3x kolem zěmekoule ale třeba o autech ktery maj najeto i do KILA!! servisuju vozovej park jedné firmě co má jen BMW a fakt se tydle zavady běžně řešily u aut ktery neměli nic najeto. oprava CCC a oprava ASK je dost velkej finanční rozdíl a oprava ASK za 3k je na furt, narozdil od opravy CCC.
E60 je možná spolehlivé auto na dnešní dobu kdy všecky škodovky, pežoty a podobny auta nenajedou ani 50k bez závady, ale když to srovnám s E90 a E65 tak je mezi něma E60 poruchový krám.
todle ti řekne každej mechanik kdo děla tydle tři auta, jak já, tak Snejk, tak Brumla, tak Honczek, i s Mentulim jsme to řešili.