Zdravím,mám takový menší problém...při přidání plynu,se v iteriéru zesílí intenzita osvětlení.Na volnoběh to malinko také kolísá.
Kolísají mi také nepatrně otáčky (vstřiky jsou ok) Při měření dobijení jsou hodnoty mírně rozházené...při startu velké napětí a pak mírně kolísá (altík je ok) Dočetl jsem se něco o regulatoru alternátoru a ibs mohlo by to být něco z toho?Mužou tyhle dvě věci spolu souviset?
Díky.
Zdravím otáčky mi kolísají také +-10 ,osvětlení také kolísalo ale to jsem vyřešil novými uhlíky . Jinak ty otáčky na motoru nejsou vůbec znát jenom na otáčkoměru .
Diky za odpovedi,hlavne mi zajima,co mi hybe s tema otackama,myslel jsem,ze by to mohl byt vstrik,ale ty jsou podle diagnostiky ok.Takze s otackama muze hybat ten regulator alernatoru?
Ala:Ty si ten regulator altiku nemenil?Jinak ja jsem si myslel,ze se hybe jen otackomer,ale kdyz polozim ruku na motor tak je to kolisani znat i fyzicky.
Regulátor jsem koupil noví ale přebíjelo to 15,5 tak jsem na starým vyměnil uhlíky a v pohodě 14,4-14,2, jinak to kolísání řeším korekce jsou v pořádku .diag.nic.