Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Modul CCC (idrive) e61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
AdamT

#1 Příspěvek od AdamT »

Zdravím všechny...teď jsem se registroval, tak snad to píši tam kam mám :D ... vím že jste zde již několikrát řešili problém s CCC (idrive) ... já ho měl na přelomu tohoto roku také, nonstop se restartoval, ale ráno vždy fungoval jak má... ve finále jsem šel cestou koupě zcela nového a nyní mám částečně klid... V servisu mne ho vyměnili a "nakódovali"... nicméně od té doby mne v idrivu chybí některé věci, které jsem ve starém iD. měl... např.: Vizualizace parkovacích čidel.. není to o nastavení v i.D., nyní vůbec nastavení zobrazení pak.čidel není! Dříve bylo, normálně si člověk mohl navolit jestli chce u park.čidel i vizualizaci na monitoru nebo ne, není to nikde není ! A samozřejmě to jen pípá, ale vizualizaci nemám.. je to drobnost, ale sere mě to... Dále mne tam chybí kompletně nastavení nezávislého topení, prostě to tam najednou není :D !! a určitě i další věci... Jak je to možné ? Když je nový CCC objednán přímo z BMW dle VIN... ???

Díky za rady, případně umí mne to někdo z okolí Ostravy pořešit za nějaké rozumné prachy?...
inspi1981

#2 Příspěvek od inspi1981 »

To bude spatne nakodovany
Denny09

#3 Příspěvek od Denny09 »

Napiš uživateli Matiz, je z Opavy on ti to dokoduje, jednotku ti sice vymněnili, ale nedokodovali dle VIN.
cmelak
Klubové ID: 2687

#4 Příspěvek od cmelak »

S tím ti určitě pomůže mentuli

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
AdamT

#5 Příspěvek od AdamT »

Díky za info chlapi... Už jsem s Radkem Jalovým mluvil na základě vašeho doporučení a jsme domluveni.... díky všem za pomoc...
BikerXC

#6 Příspěvek od BikerXC »

Ahoj, jsem tu taky prvně :lol: Koupil jsem E61 2004 a samozřejmě začal blbnout iDrive. Nejprv v pohodě vše fungovalo jak má, no ale pak jsem si já naivka chtěl pustit CD a po první písničce najedou dříp... a od tý doby je to seklý. Když nastartuju tak se po nějaký prodlevě (pár sekund) oběví základní "menu" ale nejde s tim nic dělat. nereaguje a když tak třeba kliknu a přehodí se to až za 5 minut. Rádio hraje jen když tam není klíček a úplně v pohodě se s tim dá ladit atd. ale jakmile chci nastartovat tak to zase zmrzne.Za jízdy občas "hraje" někdy vteřinku..někdy 10 vtešřin atd.... čím to? Měl jsem z něj radost je bez škrábnutí a tohle mě fakt dostalo hned druhej den :( Je to celý v háji a mam mazat pro novej za 20? Díky moc
pindour
Klubové ID: 3690
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pindour »

nejlépe diagnostika....
bude to udělat nějakej další modul, co běží po optice.

u e61 často zatýká do TV modulu... nebo to může být bluetooth
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od JaraX »

u e61 často zatíká do všeho :)
zkontrolovat všechny jednotky v kufru je základ.
Odpovědět