Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
svět motorů č.15 autobazar bmw e39 hodnocení
-
- Klubové ID: 3579
dnes sem to četl a v čem mohu souhlasit,že to reziví víc než má původní e30 318is a to sem byl ukecanej,že to to celopozink či co a reznout to nebude
jinak skoro samá chvála i na diesely-konkrétně na tds v kombíku.(speciální stránka o něm)
každé si tam nande co mu vyhovuje.
největší podiv byl,že motor m54b25 co mám jen dle uvážení(žere olej.i když se vymění olejový měnič="ufo"),ale jinak chvála na motory před fl 520 až 528.
haluz:pokad prý centrál-otvírání dveří nejde současně a někde se to "zdržuje" tak výměna za 1400kč,ale když se ten mechanismus nevymění tak se prý musí vyřezat ze dveří,když totálně klekne.
jinak skoro samá chvála i na diesely-konkrétně na tds v kombíku.(speciální stránka o něm)
každé si tam nande co mu vyhovuje.
největší podiv byl,že motor m54b25 co mám jen dle uvážení(žere olej.i když se vymění olejový měnič="ufo"),ale jinak chvála na motory před fl 520 až 528.
haluz:pokad prý centrál-otvírání dveří nejde současně a někde se to "zdržuje" tak výměna za 1400kč,ale když se ten mechanismus nevymění tak se prý musí vyřezat ze dveří,když totálně klekne.
- Filozof
- Klubové ID: 1044
S tím centrálem nestraš ... je to stejné v e34 a e38 ? protože mám pocit jsem to měl u obou.... no ale jakoby u e34 už je to historie ... a e38 to bylo už tak dlouho bud nereagovalo auto na klíček nebo cvak cvak a odemčelo zamčelo a několikrát po sobě....
tak snad to nebylo ono...
máte někdo v pdf ty noviny ? hodně věcí na e38 bude sedět taky ...jsou si hodně podobné ty auta
tak snad to nebylo ono...
máte někdo v pdf ty noviny ? hodně věcí na e38 bude sedět taky ...jsou si hodně podobné ty auta

-
- Klubové ID: 3583
Dneska ráno, když jsem je do práce, jsem si ho koupil. Tady to máte v PDF.
Heslo:
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xXQNUbXT/e39sm-pdf
Kód: Vybrat vše
bmwklub.cz
-
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
hovada, takový unikáty ty dřeva a vy řeknete že to je plast, je to hliníková lišta, na te je zhruba 7 vrstvev obyč dýhy v prokladu (kvuli tomu aby to nepraskalo), následně je tam ta finální dýha, taková jak to má vypadat, ty dýhy sou u spoustu aut navazující (jedna linka od palubky přes dveře po létech nebo přes léta), a na tom je 5-10 vrstvev epoxidového laku
-