dnes sem to četl a v čem mohu souhlasit,že to reziví víc než má původní e30 318is a to sem byl ukecanej,že to to celopozink či co a reznout to nebude
jinak skoro samá chvála i na diesely-konkrétně na tds v kombíku.(speciální stránka o něm)
každé si tam nande co mu vyhovuje.
největší podiv byl,že motor m54b25 co mám jen dle uvážení(žere olej.i když se vymění olejový měnič="ufo"),ale jinak chvála na motory před fl 520 až 528.
haluz:pokad prý centrál-otvírání dveří nejde současně a někde se to "zdržuje" tak výměna za 1400kč,ale když se ten mechanismus nevymění tak se prý musí vyřezat ze dveří,když totálně klekne.
Článek napsanej fajn, konečně žádný marketingový hemzy, a jako majitele e39 mě těší, že se jim to auto evidentě líbí .... V tom málém članku na konci "á šestku" pekně sepsuli, to uplně bilo do oči...
S tím centrálem nestraš ... je to stejné v e34 a e38 ? protože mám pocit jsem to měl u obou.... no ale jakoby u e34 už je to historie ... a e38 to bylo už tak dlouho bud nereagovalo auto na klíček nebo cvak cvak a odemčelo zamčelo a několikrát po sobě....
tak snad to nebylo ono...
máte někdo v pdf ty noviny ? hodně věcí na e38 bude sedět taky ...jsou si hodně podobné ty auta
tydle testy sou strašny kraviny, jednou mě ze světa motoru oslovili k testu E65, napsal jsem jim k tomu spoustu věcí a stejně spousti informací překroutili.
Mě to v létě dělaly jedny zadní dveře. Občas se neodemkly nebo nezamkly. Na podzim to začlo fungovat opět spolehlivě. Nicméně, ikdyž to neobemklo, vždy to šlo odemknout ručně, tyčka s čudlikem funguje nezávisle.
Tak všimni si, že nenajdeš dvě auta se stejným vzorem. To by asi bylo ekonomicky hodně nákladné dělat tisíce různých vzorů na plastové liště... Je to dřevěná dýha.
hovada, takový unikáty ty dřeva a vy řeknete že to je plast, je to hliníková lišta, na te je zhruba 7 vrstvev obyč dýhy v prokladu (kvuli tomu aby to nepraskalo), následně je tam ta finální dýha, taková jak to má vypadat, ty dýhy sou u spoustu aut navazující (jedna linka od palubky přes dveře po létech nebo přes léta), a na tom je 5-10 vrstvev epoxidového laku