Zdravím,řeším problém s hlučným motorem, který se mi vrátil cca po ujetí 300km,popsal bych to asi takhle...po cca jedné minutě po nastartování se začne ozývat z motoru zvuk na 90% stejný jako je tento:
https://www.youtube.com/watch?v=j3SJzSlJJ34
K videu...pod tím zvukem,který jde z motoru po vyndání Vř.klapek je slyšet pravidelné cvakaní...a to je to co slyším u mé e/60,160kw,530d.
Korekce vstříků na diagnostice byla v pořádku ,takže vstřikování by mělo být snad ok.
Po nějaké chvíly se zvuk začne spíše podobat pravidelnému cvakaní, které jde společně s plynem.Po větším ohřátí se zvuk přestane ozývat.Hned po nastartování začnou kolísat nepatrně otáčky (kolísání je při teplém i studeném chodu motoru) Olej to nežere.
Dostal jsem typ na výše zminovanou chemii,která by se se měla nalít do motoru ,najet s tím 15km,pak nechat běžet na volno 10min. a vypustit olej a dát jiný a do nej nalít další přípravek od Proteku.
Zajímal by mi váš nazor a budu rád za každou radu.
Díky.
ps. při diagnostice to našlo tyto chyby,po vymazaní zůstala lambda a odsřikovače,nevím,jestli by ty otáčky nemohly souviset s lambdou...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čístící chemie PROTEC Engine Flush
Hele, jako nechci do toho kecat, ale žádné zázračné přípravky nevyřeší mechanický problém motoru, ten má nějakou příčinu - vůle, opotřebení, poškození, špatný chod, špatné řízení atd. a to je třeba řešit, takže bych spíš začal u někoho, kdo těm motorům rozumí a dělá je pořád a dokola a bude tušit, v čem je problém, než lít do motoru nějaké sračky a čekat, že po výplachu bude motor mít poloviční spotřebu a bude tišší než když byl nový. ale samozřejmě, je to na tobě 

Tenhle přípravek mi doporučil právě člověk,kterej dělá jen motory,docela podrobně mi to vysvětlil,samozřejmě,že po výplachu muže motor být trochu hlučnější (když se výplach nikdy nedělal a takhle naráz se zbaví všech těch sraček) ale právě že by to mohlo pomoc i těm zaflákaným hydroštosum... nemusí to bejt nutně mechanický poškození 

pokud vyplach, tak jen ohrat olej, nalejt pripravek, nechat na volnobeh dle instrukci (pripadne bez zateze na volnobeh protocit do vyssich otacek) a po urcite dobe vypustit... pokud to nalejes a jezdis s tim, s nejvetsi pravdepodobnosti se to pridre... to se muze stat i tak, ale ta sance je nizsi... jinak jako nade mnou, mechanicky problem to neopravi...
“Ability is what you're capable of doing.”