Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
samo stahujici okna, vybiji se baterka pres noc
-
A pokazde, kdyz se to stane, tak zalozis nove tema? 
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=144193

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=144193
-
- soukupadam
hele, než ti někdo poradí něco smysluplnýho, tak to zkusim já.... třeba to bude blbost, ale třeba tě to někam nasměruje.
Některý auta mají funkci, že při nebezpečí stahnou všechny okna a rozsvítí světla. Setkal jsem se s tim poprvé u pochcávky. Někdo se do ní vloupal a jak vylomil zámek, tak sjely všechny okna. Nikdo mi smysluplně nevysvětlil proč to tak je. Prej bezpečnost při bouračce apod.
Takže zkus projít všechny čidla alarmu a dveřní spínače. Taky bych zkusil (jestli máš zámek) zamykat jen klíčkem, jestli to přestane.
Možná jen plácnutí do vody, možná ne....
Některý auta mají funkci, že při nebezpečí stahnou všechny okna a rozsvítí světla. Setkal jsem se s tim poprvé u pochcávky. Někdo se do ní vloupal a jak vylomil zámek, tak sjely všechny okna. Nikdo mi smysluplně nevysvětlil proč to tak je. Prej bezpečnost při bouračce apod.
Takže zkus projít všechny čidla alarmu a dveřní spínače. Taky bych zkusil (jestli máš zámek) zamykat jen klíčkem, jestli to přestane.
Možná jen plácnutí do vody, možná ne....
- soukupadam
-
Parkuju v garáži. Zkusím projít tu dveřmi čidla. Já mám tip, protože mi nejde zadní sterac ani zadní vyhrivani okna, že kabely v patych vratech budou prelamane, a myslím že jednotka centrálu je zrovna v patych vratech, takže jestli jsou kabely prruseny tak může dávat nějaký kabel autu impuls na odemykání a tím jak drží auto v poloze na odemykání tak se stáhnou okna. Ale to je jen co si myslím o vikendu kouknu na kabely