Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sice jedna vlastovka jaro nedela, ale treba se podari -)))

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
wehrwolf

#41 Příspěvek od wehrwolf »

kourk píše:dnešní vláda jsou prostě vše židovský kurvy. Vymýšlí schválně věci aby ožebračili obyčejné obyvatelstvo. Tím že obyvatelstvo bude nemocné.. tím líp, vydělají farmaceutické firmy na lécích a léčeních.. stejně nás tím svým léčením spíš zabíjí. A politici to jsou jen loutky židobankéřů.
Přesně tak,jak říkáš,ti židáčtí zmrdi z nás stáhnou poslední trenky,ode mě máš za 100 bodů :idea: :idea: :idea:
haarosh

#42 Příspěvek od haarosh »

wehrwolf píše:
kourk píše:dnešní vláda jsou prostě vše židovský kurvy. Vymýšlí schválně věci aby ožebračili obyčejné obyvatelstvo. Tím že obyvatelstvo bude nemocné.. tím líp, vydělají farmaceutické firmy na lécích a léčeních.. stejně nás tím svým léčením spíš zabíjí. A politici to jsou jen loutky židobankéřů.
Přesně tak,jak říkáš,ti židáčtí zmrdi z nás stáhnou poslední trenky,ode mě máš za 100 bodů :idea: :idea: :idea:
Běžte si psát podobný svinstva do diskuzí na seznam! Tam svým intelektem patříte!!! :mad:
Lucifer
Klubové ID: 3086

#43 Příspěvek od Lucifer »

To není o intelektu ale o pozornosti jedinců kteří se dovedou zamyslet a zapřemýšlet na vším jak dnešní svět opravdu funguje, ať už léky, doktoři, výrobci aut, školy, banky, televize apod apod apod
Teddy

#44 Příspěvek od Teddy »

je mi jedno o čem to je. Opravdu si ale myslíte, že podobný vyjádření patří sem? Chceme to tu mít?
Opravdu není dostatek jiných příležitostí ventilovat takovýhle věci jinde?
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od JaraX »

mě se líbí jak je tady každej chytrej ale 90 procent lidí o tom neví nic

takže

1) nafta není auto do města, prostě není, a kdo si ho na krátké trasy koupí je prostě hloupej a není schopen si před nákupem auta zjistit základní věc. Ted jsem tu měl 4 roky starou X3 2.0D najeto 25 000km, auto mělo totálně ucpanej filtr, protože pán si koupil novou X3 ale nikdy s ní nejel dál jak 20km, ucpanej filtr mu samozřejmě odrovnal turbo. upozornuju že pan byl první majitel, z toho mi tu jezdí auta která maj 300k a maj puvodní filtr a nikdy se ani nečistil

2) u BMW jde filtr z 95procent vyčistit, takže není duvod DPF OFF

3) DPF neni tak drahy aby z toho měl někdo bussines, ale proto že je plnej drahych kovu, firmy co dělaj DPF OFF to dělaj proto že pro ně je to bussines jak prase, za dvě hodiny vydělaj 8k a dalších 7k dostanou za starej ucpanej DPF ve vykupu, a vydělat 15k za pul dne, to není jen tak.

4) nove auto s DPF OFF je mnohem horší na lidske zdraví než staré komurkové nafty, byt kouří sebevíc (doloženo několika doktorama co rakoviny řeši) z auta s DPF sice vyleti nějake nanočastice, ale jejich objem je 1000x menší než těch co DPF zachyti a stejně by šli do krve.

5) rakušáci a němci jdou po DPF jak husa po flusu, v praxi to znamena to že znamej jel do chorvatska, rakušaci ho zastavili podle mírně černého narazníku (měl naleštěné auto a fakt decentně zakouřený narazník u výfuku), dostal sondu do vyfuku, musel odstavit auto a zajistit si odtah, zaplatit 3500eur pokutu, takže misto dovolene jeli s rodinkou odtahovkou domu.
stejna situace je v německu, kde se DPF OFF vubec netoleruje a věřím že to přijde i k nam

6) ja třeba auta s DPF OFF vyhazuju ze servisu, nebudu todle tolerovat, doufam že se najde víc takových servisáku, kteří se postaví proti šmelinářům kteří místo aby lidem udělali poctivou praci a vyčistili DPF tak jim ho vykuchaj a namastí si kapsu.

7) líbí se mi francie, uvažuje se že by v emisních zonách zákázala uplný provoz naftových osobních aut.
Butchi
Klubové ID: 3437

#46 Příspěvek od Butchi »

:thumbsup:
_milan_
Klubové ID: 2684

#47 Příspěvek od _milan_ »

JARAX by zasloužil nakopat do držky , už za to že jezdím nafotvým autem šoustky a je to jen a jen moje věc , když mám na opravy atd tak je to jen a jen moje věc , žádnej jarax nebude takoví lidi jako mě atd nazývat "hlupáky" sám je hloupej , jeho silný mocný řeči o 7er už všichni znají + bezniňáky s vysokým obsahem.. léčí si komplexy velkým autem s vysokým obsahem.. na ty řeči se vys_r už, takovych ciganských vysokoobsahovych 7er bych si mohl koupit hafo a to nejen já, páč sou to levny jebky ;) a vyhazovat někoho bez dpf ze servisu pane důležitý , bys viděl možná cos ještě neviděl ;) :D jeden nejmenovaný známí brněnský pan mechanik by mohl vyprávět ;) den kdy ti nějakej frajer naliská určitě přijde... na řeči o mojí češtině atd se předem vykašlite :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od JaraX »

nevím co je na tom špatnýho,
tak jak si může zákazník vybrat kam pojede s autem do servisu, tak si může vybrat servisák jeslti ho bude servisovat nebo ne, auta v hrozném stavu nebere ze zásady, ted jsem vyhodil jednu benzínovou 7er, kde byli investice tak 200k, věděl jsem že ten člověk bude s tím autem hodně neštastný a je lepší ho vyhodit než aby se trápil, většinou servis takovýho auta skončí velkým sporem.
naftu do města si koupí jedině hlupák,nafta má svoje opodstatnění a třeba taková E90 se vyplatí víc v naftě než benzínu(pokud majitel nejezdí kratké trasy) ale koupit si naftu na krátké trasy a pak se divit že je nafta v oleji nebo že je ucpalo DPF apod to je blbost.
a jeslti mi někdy nějakej zákazník dá do držky tak asi pujdu sedět :( a jestli to dobře chápu tak jsi dal nějakému brněnskému mechanovi do držky, to tě teda šlechtí

EDIT:
samozřejmě že můžeš jezdit naftovým autem krátké trasy a je to jen tvoje věc, souhlasím, ale nesmíš se pak divit když ti v servise řeknou že je třeba vyčistit DPF za 5k
Zdenda530d

#49 Příspěvek od Zdenda530d »

A opět je to o tom, že DPF je jen kurvítko, kterému se musí přizpůsobit způsob používání auta, aby se něco nevyjebalo. Jsem nesmírně rád, že mám "starou" káru, která toto kurvítko má pouze dodělané a mohu jej dát bez obav do hajzlu!!!
Obavy mám pouze z toho, že v naší demokratické a svobodné společnosti se najde nějaký kolosální čurák, který na auta co nemají EURO 28 uvalí nejakou pseudoekodaň (ne kvůli zdraví občanů ale kvůli penězům, ať tak či tak, buď platit nesmyslnou daň, nebo koupit novou šunku, která je skrz naskrz prošpikovaná kurvítkama obdobného pseudoekologického charakteru).
Za chvíli nám připevní měřiče frekvence počtu výdechů na držky a budeme platit za to kolik toho za rok vydýcháme. :mad: :mad: :mad:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od JaraX »

no to sice jo, ale v německu a Rakousku už s tou E39 můžeš jet jet do málokterého města,
https://www.google.com/maps/d/viewer?ms ... e16LMlbBnA

všude kde to je zelené tak se nesmí s autem bez DPF

na jednu stranu je to blby, na druhou stranu jsem ted seděl na kafi v centru mnichova u hlavni štráse a žadnej smrad, kouř, jen kolona aut. a když to srovnam s prahou kde furt zapinam AUC
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od matiz »

Teddy píše:je mi jedno o čem to je. Opravdu si ale myslíte, že podobný vyjádření patří sem? Chceme to tu mít?
Naprosty, ale zcela absolutni souhlas... Je mi z toho na bliti.
wehrwolf

#52 Příspěvek od wehrwolf »

matiz píše:
Teddy píše:je mi jedno o čem to je. Opravdu si ale myslíte, že podobný vyjádření patří sem? Chceme to tu mít?
Naprosty, ale zcela absolutni souhlas... Je mi z toho na bliti.
Njn,jen podporuj a omlouvej ty smradlavý zlodějský židáky,oni ti na oplátku udělají pořádnej průvan ve šrajtofli. Tady,pokud se naivita a dětinskost většiny obyvatel zkolonizovaného pseudostátu nezmění,dopadneme jako národ velice špatně,do pár let pod mosty a jako národ bezdomovců,a smát se bude jen zase ten židák,cigoši a negři,...ale to už je o něčem jiném.
Zdenda530d

#53 Příspěvek od Zdenda530d »

Ani já nemám rád skupiny které:
- nemakají a parazitují na práci ostatních, přičemž si žijí lépe než ti co pracují.
- zneužívají pohostinnost jiných států, které jim poskytly domov a ještě v nich dělají bordel a zatahují tam své móresy a svou nenávistnou kulturu.
- mají plné držky rasismu kdykoli jim někdo něco upře (i když na danou věc nemají nárok)

ALE

kecy o "židovládě" sem nepatří (ačkoli se stydím za politickou scénu v ČR) - toto je téma o DPF.

A mimochodem, pokud budeš své pravičácké přesvědčení ventilovat takto, tak tím "své" věci jen ublížíš!!!
Teddy

#54 Příspěvek od Teddy »

wehrwolf:
evidentně jsi to nepochopil. Z mý strany tu nepadlo nic o mých názorech na nepracující a parazitující "menšiny", nebo na politickou scénu. Ani to tu prezentovat nebudu (mohli bych být popotahován za šíření xenofobie). :)

Tohle není politický, ani ultrapravičácký fórum a zavádět to tu ani nechceme. Slovy klasika: "to je oč tu běží" Chápeš?
Zdenda530d

#55 Příspěvek od Zdenda530d »

Tak a kurvítka jsou venku - DPF a EGR se navždy s mým autem rozloučily...
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od matiz »

Spolu ruku v ruce se zpusobilosti k provozu na pozemnich komunikacich 8) Doporucuju jezdit tak, at neudelas nejakou vetsi skodu aby to nikdo nezkoumal.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od JaraX »

tak to asi letos nebude dovolená u moře :)
Zdenda530d

#58 Příspěvek od Zdenda530d »

DPF v origu na mojí e39 nebyl a zaslepení EGR??? Při nehodě už by bylo pravděpodobnější mě obvinit z toho, že jsem měl např. rýmu a tím pádem jsem nebyl já způsobilý na 100% ovládat vozidlo. Ale v našem právním státě je možné úplně všechno.
Spíš mě těší to, že jsem vyje.al se systémem, který chtěl vyje.at se mnou a všemi ostatními.
Pocit z dobře odvedené práce "K NEZAPLACENÍ"
Filozof
Klubové ID: 1044

#59 Příspěvek od Filozof »

Trochu OT: výhoda nás s LPG je ta že nás zelený štítek opravnuje jezdit skoro všude protože ty auta opravdu nesmrdí. I benzín je smradlavej oproti LPG a to se nebavím o naftě. :-)

Takže LPG bude pro mě dalších 10let číslo jedna.
Zdenda530d

#60 Příspěvek od Zdenda530d »

A proto mám také pracanta v LPG (Octa1) a nedám na ni dopustit. Jediné omezení v podobě podzemních garáži jsem pocítil jen jednou a to ji mám už 5 let.
Odpovědět