Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 TV (televize) nestabilni obraz

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
sxi
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od sxi »

mr_nitroz píše:Ja mam u tv tuneru problém v e60 2005, ze kvalita prijmu je uplne nahovno. Když hral ještě analog tak to bylo super, ted s digitálem hruza. Mel jsem i na zkousku pujcene jiné anteny, které se pouzivaji u neoriginálních tv modulu a výsledek stejny, ne-li horsi.
Nevite někdo jak ten prijem zlepsit?

Když to srovnam s kvalitou prijmu u blbe audi a6, tak ta hraje dobře, téměř srovnatelne jako neoriginalni tv moduly. No a nejlepší a nejcitlivejsi na prijem jsou podle me prave ty neoriginalni cinske tv moduly za par tisíc. Jedina nevyhoda je, ze si musíš pokazde proskenovat pasmo, ze to nedela samo jako u originálních tuneru. To v cine ještě nestacili vymyslet. :-)

Takze to je tim digitalem? To se mi nejak nezda, co vim tak treba u TV tuneru na pc je malinka antena a funguje bez problemu.
mr_nitroz

#22 Příspěvek od mr_nitroz »

no prave, ze ty cinske tunery hrajou dobře. Original digital u BMW je naprd. :-(
dave4x4
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od dave4x4 »

omlouvám se že píšu sem. Mám e61, mám navi profesional, sice bluethoth, ale tv chybí. Dá se nějak dodělat? Co k tomu je zapotřebí?Případně cena?
Děkuju moc za rady
lukas535d

#24 Příspěvek od lukas535d »

Snad nevadi ze ozivuji tema,ale asi by bylo zbytecne zakladat nove vlakno.
mam e61 r.v.2005 a odblokovane TV za jizdy, kdyz stojim a je dobry signal tak se da na telku divat, ale nekdy take vubec. Kdyz jedu tak se vubec neda divat na telku. Nevi nekdo co by se s tim dalo efektivne neco udelat??? Treba jestli se tam da dat nejajy vykony zeslovac a jaky nebo neco jineho s tim udelat???

Take jsem videl na videu u e61 ze jde TV prepnout pres celou obrazovku, nezjistil jsem jak to udelat, jestli to vubec jde. Nevi nekdo jak se to dela nebo jak poznat ze to u meho auta nejde???

Dekuji za rady.
lukas535d

#25 Příspěvek od lukas535d »

Nikdo nema zadny typ nebo radu??? :-(
mr_nitroz

#26 Příspěvek od mr_nitroz »

Resenim je vymenit tuner za 3 antenovy, obraz pres celou obrazovku jde jenom na cic navigaci.
Odpovědět