Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Výměna zadních ložisek E39
jako problém bych viděl jědině vyražení poloos ze starého ložiska.... sundáš brzdič, kotouč, pakny a na 4 šroubech uvidíš přišrubované ložisko..... jen to poloosu vyhodit... klíš n amatku nevím přesně kolik ale vypadá jako 34 nebo 32 dvanáctihraná... taky musim do leta vymenit levé zadní.. vubec s emi do toho nechce

Tak dneska jsem se do toho pustil.. 
Poloosa na tisícihranu šla v pohodě.
Ale pánové, povolit a vytočit ty 4 šrouby to byla pakárna největší. Totál zaoxidované v těhlici a jeden se ztrhnul na hlavě a to jsem je naklepával a měl i zvedlé rameno abych měl golu přímo. Takže nakonec jsem musel ten jeden fortunou zvenka od kola odfrézovat..
Zítra druhá strana..

Poloosa na tisícihranu šla v pohodě.
Ale pánové, povolit a vytočit ty 4 šrouby to byla pakárna největší. Totál zaoxidované v těhlici a jeden se ztrhnul na hlavě a to jsem je naklepával a měl i zvedlé rameno abych měl golu přímo. Takže nakonec jsem musel ten jeden fortunou zvenka od kola odfrézovat..
Zítra druhá strana..
díky  a ještě jedna věc.. když jedo od stovky nahoru a zabočím do leva třeba při předjíždění tak začne celé auto vibrovat a hodně to cítím i do volantu... dělalo to trochu a už to dělá víc ale jen když jedu víc než stovkou... přední ramena horní, dolní i řízení je nové..   silembloky v zadních ramenech taky nové... čím by to mohlo být?  díky
  a ještě jedna věc.. když jedo od stovky nahoru a zabočím do leva třeba při předjíždění tak začne celé auto vibrovat a hodně to cítím i do volantu... dělalo to trochu a už to dělá víc ale jen když jedu víc než stovkou... přední ramena horní, dolní i řízení je nové..   silembloky v zadních ramenech taky nové... čím by to mohlo být?  díky

a ještě jedna věc.. když jedo od stovky nahoru a zabočím do leva třeba při předjíždění tak začne celé auto vibrovat a hodně to cítím i do volantu... dělalo to trochu a už to dělá víc ale jen když jedu víc než stovkou... přední ramena horní, dolní i řízení je nové..   silembloky v zadních ramenech taky nové... čím by to mohlo být?  díky