Zdravím pánové , jelikož jsem koupil E39 a někdo předtím vybral CD měnič a já vlastně ani nevím jak má vypadat , tak se ptám zda jich bylo více verzí a zda když ho tam dám , tak mi s tím rádiem co tam je bude fungovat .
V kufru přebývá jedna kovová kulatá zástrčka (vypadá jak do rádia ) a jedna placatá s tuším pěti nebo šesti dírkami .
V autě je rádio bmw s takovou tou menší obrazovkou(cca 6x10cm) a je na kazety .
Nechci tam pastit neorigo rádio tak bych se rád přiučil .
Na rádiu ovšem není nikde tlačítko CD .
Další věc je , že auto má malý BC a to s tady tím rádiem nějak nekomunikuje ?
Spotřeba, dojezd atd je tam stále prázdná , poradí někdo ?
Děkuji.
CD měnič má být v kufru u navigace, na CD se přepíná tlačítkem Mode. Nevím o tom, že by bylo více rozdílných typů. Ceny na bazoši se pohybují od 800 Kč výš.
Já teď sehnal za 300kč, ale byl tam i za dva litry....
Nevíte jestli je v E39 nějaká připrava? Mám MID a Bussines CD. Zatím jsem akorát koukal že pojistka na CD měnič nad baterkou tam je.
Proč to nevyzkoušíš, na konektory co ti tam čouhají napoj měnič a na radiu tlačítkem MODE navol CD. Pokud se tlačítkem MODE dostaneš jen na kazetu je něco špatně, pokud tě ti pustí i na CD máš hned jasno.... dozadu k měniči by ti měl vést ten kulatý konektor s kolíky a pak druhej dvoupolovej konektor s tou pojistkou jako napájení, to je vše...
Já bych to rád zkusil , jenže ho ještě nemám , o to jde .
OK dám na Vás , sehnal jsem za 500kč , takže si ho nechávám poslat a snad bude hrát .
Tlačítko mode asi nepřepíná na CD , když tam ten měnič v zadu není , že jo .
tak trocha hledani na internetu, pak v zasobach nejake konektory a drat, chvilka hrani s pajkou a cd menic jede:)
Ted vymyslet kam a jak ho uchytit a natahnout tam kabelaz