Pánové prosím o radu: Nevrací se mi páčka blinkrů do původní polohy. Za normálních okolností bych ji vyměnil, ale je tam i ovládání počítače, tak nevím jestli to jde, nebo jestli to není za ranec. Může to být jen znečištěné,nebo je tam něco totál v p..ryč?
Nevrací, že nejde ani rukou vrátit, nebo po srovnání volantu do polohy jízdy přímo se sama nevrátí? To můžeš mít jen zaprasenej ten zobáček ve volantu v místě páčky, dostává se tam prach, vlhkost a pak je z toho takovej mazlavej hnus a nevrací se to.
nevrací se po otočení volantu. Chtěl jsem to rozebrat, ale když jsem sundal plastové kryty, tak jsem dostal strach, že to nedám zpět. Je na té páčce přece jen i ovládání počítače. Ale taky jsem si říkal, že to musí být jen nějaký bordel. No zkusím to o víkendu znovu s větší odvahou.
měl jsem stejný problém a vyčištění nezabralo... pomohlo až nalepit na hranu a kousek po obvodu toho plastového prstence, po kterém jezdí ten zobáček z páčky, textilní izolepu. už to bylo hodně ošoupané a ten cca 1mm pásky tomu pomohl, kdybys nevěděl oč jde, napiš a já to vyfotím pro názornost
Mám poslední dobou to stejný.. z deseti se to třeba dvakrát nevrátí. Jen slyším,jak to má snahu. Cvakne to ale blinkr dále bliká. Dvakrát dám doleva a doprava a chytne se.
Takže páčku ven a očistit? popřípadě nalepit tam tu izolepu?