Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

automat 5HP24 VS 5HP30

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tuneerr

#1 Příspěvek od tuneerr »

Zdravím mám e39 4.4 v servisu v Bohumíně mi měnili filtr olej a tvrdili že to umí.Opak je pravdou dali tam o litr a něce míň a převod se odporoučel.Teď mrtvý brouk.Auto při rozjezdu mělo asi 2 sekundy díru pak se chytlo pak během jízdy mělo pauzu plyn nereagoval až po ubrání se po chvílí chytla a ve finále během jízdy pauza a zdechl motor.Olej byl v servisu kde to opravují dolit ale převod se nechytil.Tak mi bylo řečeno repas.Tak teď nevím koupit druhou nebo nechat zrepasovat tu moji.Našel jsem na netu 5HP30 a nevím jestli by pasovala pokud ano asi by kní musela být i řídící jednotka.Ví někdo zda se dá 5HP24 přehodit za 5HP30?Lidi v Bohumíně a okolí ať si rozmyslí servis prý na BMW ať nedopadnou jako já.Napsal mi další klu co mu dělali sedmu že se z takový servisem v ůvozovkách ještě nesetkal.
Giovany1971
Klubové ID: 3968
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Giovany1971 »

To že ti zkur...i převodovku tím že ji špatně naplnili,,je přece na reklamaci..máš doklad popř objednávku?? Převodovku tam musíš dát úplně stejnou jakou tam máš,,máš na štítku i přesný kod převodovky..

PS .před vyměnou oleje fungovala normálně??

MOD Francis: Odstraněna zbytečná citace.
Foldas

#3 Příspěvek od Foldas »

A kolik si stím najezdil než to začalo blbnout?
tuneerr

#4 Příspěvek od tuneerr »

Papír samozřejmně nemám byl jsem rád že mi pomůžou a tak to dopadlo.Před výměnou oleje jela normálně.Auto jsem kupoval sám v Německu.Bylo servisované a jen brzdy Zimermann tam stály přes 40tisíc.Mám na to i doklad.Němci jsou na takové ¨¨SERVISY BMW "jaký je v Bohumíně hákliví.Příští týden vezu auto na repas automatu.Jsem zvědav.Asi než koupit starší převod který nevyzkouším tak radši nechám ten svůj zrepasovat se zárukou.
Odpovědět