Mám volant v kůži a vnitřní ramena mají takovou matnou povrchovou úpravu, která se ošoupává. Poradíte prosím, jak to opravit.... např. nějaký polep, nebo kovové boky.
no jsou to ta ramena volantu, když je volant rovně, tak jsou to ta vodorovná a jejich spodní část - člověk tam má obvykle palce, takže přesně to místo je oloupané z obou stran.
Mám tam mkový volant.
ano, na volantech jsem koukal, ty toto nedělají... pořád bych ale uvítal nějaký konkrétní kontakt, jsem nováček, tak bych raději uvítal někoho z komunity... do BMW můžu dojet kdykoliv.
Oloupání jsem si také říkal, že je varianta, ale asi bych se přiklonil k nějaké metalické folii, protože, to bych pak musel oloupat i předek volantu....
jinak předchozí rada "hledej v inzerci" je opravdu rada nad zlato... to jsem pochopitelně zkoušel, ale zřejmě špatně, protože nenašel. Spíš jsem se chtěl zeptat zkušenějších členů a čekal jsem reakci typu - tohle umí ten a ten...
Řekl bych, že tohle není specializace, kterou se zabývá některý konkrétní člen fora. Nebo jsem si nevšimnul, že by se tím někdo zabýval...Mohl by si to zvládnout i sám. Jediné co potřebuješ je vycvaknout airbag a pak už to zvládne troufnu si říct i méně zručný člověk. Návodů jak vycvaknout airbag u konkrétního volantu je na netu spousta...
Možná to bylo na E46 foru, ale určitě jsem to někde viděl. Toto ale každopádně není o nějaké specializaci na BMW, ale o tom, aby uměl s foliema ... a už je jedno, jestli polepuje díl z BMW nebo Škodovky
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau