Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak je to s navigaci bmw e60
Ahoj hledal jsem a jsem z toho zmateny jedna se mi o to ze rodice maji e60 rv2004 a ja netusim ktere mapy mam shanet.Ma to myslim ze tu mensi obrazovku a pouze pod obrazovkou jednotku na prehravani Cd kdyz dam v menu navigation hlasi to bitte karten dvd einlegen ale jednotku dvd jsem nikde nenasel.Jak to tedy je?a co tedy vlastne muzem mit za typ navigace?dekuji za pripadnou radu.
-
- Klubové ID: 1836
podla vybavy mas navigaciu business, staru ktora nezobrazuje mapu a naviguje len symbolmi a hlasovym navadzanim (samozrejme nie po cesky).
Teda potrebujes mapy business.
Ta jedna diera ktoru mas na "radiu" a strkas tam CD je zaroven aj DVD mechanika pre mapy. Tzn ak tam mas DVD s mapami, tak tam nemozes mat CD s hudbou resp mp3.
Robi sa to tak ze si nastavis ciel, z dvd si mechanika nahra udaje a zacne navigovat a potom ho mozes vybrat a dat tam CD.
Ak chces poriadnu navigaciu, asi bude treba vymenit za Navigation Professional - akurat v sekcii Predaj Nd niekto predava cely komplet
Teda potrebujes mapy business.
Ta jedna diera ktoru mas na "radiu" a strkas tam CD je zaroven aj DVD mechanika pre mapy. Tzn ak tam mas DVD s mapami, tak tam nemozes mat CD s hudbou resp mp3.
Robi sa to tak ze si nastavis ciel, z dvd si mechanika nahra udaje a zacne navigovat a potom ho mozes vybrat a dat tam CD.
Ak chces poriadnu navigaciu, asi bude treba vymenit za Navigation Professional - akurat v sekcii Predaj Nd niekto predava cely komplet