Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jak je to s navigaci bmw e60
Ahoj hledal jsem a jsem z toho zmateny jedna se mi o to ze rodice maji e60 rv2004 a ja netusim ktere mapy mam shanet.Ma to myslim ze tu mensi obrazovku a pouze pod obrazovkou jednotku na prehravani Cd kdyz dam v menu navigation hlasi to bitte karten dvd einlegen ale jednotku dvd jsem nikde nenasel.Jak to tedy je?a co tedy vlastne muzem mit za typ navigace?dekuji za pripadnou radu.
podla vybavy mas navigaciu business, staru ktora nezobrazuje mapu a naviguje len symbolmi a hlasovym navadzanim (samozrejme nie po cesky).
Teda potrebujes mapy business.
Ta jedna diera ktoru mas na "radiu" a strkas tam CD je zaroven aj DVD mechanika pre mapy. Tzn ak tam mas DVD s mapami, tak tam nemozes mat CD s hudbou resp mp3.
Robi sa to tak ze si nastavis ciel, z dvd si mechanika nahra udaje a zacne navigovat a potom ho mozes vybrat a dat tam CD.
Ak chces poriadnu navigaciu, asi bude treba vymenit za Navigation Professional - akurat v sekcii Predaj Nd niekto predava cely komplet
Teda potrebujes mapy business.
Ta jedna diera ktoru mas na "radiu" a strkas tam CD je zaroven aj DVD mechanika pre mapy. Tzn ak tam mas DVD s mapami, tak tam nemozes mat CD s hudbou resp mp3.
Robi sa to tak ze si nastavis ciel, z dvd si mechanika nahra udaje a zacne navigovat a potom ho mozes vybrat a dat tam CD.
Ak chces poriadnu navigaciu, asi bude treba vymenit za Navigation Professional - akurat v sekcii Predaj Nd niekto predava cely komplet