Super tak stk proběhlo před rokem a místo aby tam bylo číslo 165 755 km tak tam někdo napsal omylem 116 755. Někdo se prostě sekl a jedno číslo jedničku na začátku napsal dvakrát.
Ted to vypadá jako bych stočil km. Přitom mají chybu oni v systému...co stím chci to opravit podle pravdivých údajů.
Na protokolu EMISE je vše v pořádku ten samý den. Jde stím nějak pohnout někde ? Reklamace a odůvodnění, že emise jsou v pořádku co se týče stavu kilometrů ?
Taky mám v minulosti jeden škraloup... na dovozové technické 165t km, na evidenčce pak 156t km. Opět evidentně překlep, ale... no naprdne to. Každopádně to nebylo v tomhle systému, ale nalezeno v Cebii.
jak 3er, tak m4Zlik na STK ešče nebyli (teda m4Zlik jo, ale pouze na dovozové), taxem si cvičně teda zadal pindicu, no, se kterou sem byl na STK už 3x (po 4, 6 a 8 letech) a.... sou tam všechny tři záznamy a kilometry taky sedí.... za mne/pindicu teda dostávají jedničku...
Kdo u nás může se 100% jistotou prohlásit, že to nemá stočený? Napadá mě snad jen ten, kdo si to koupil nový, jezdí s tim sám, nikdy to nikomu nepůjčil a nikdy to nenechal v servisu bez dozoru. Jinak nikdo.