Ahoj, nikde na foru jsem nenašel můj problém, takže zakládám toto vlákno.
Včera ráno jsem asi po 2 dnech přišel do garáže, nastartuju, zapnu světla a když kouknu na budíky, všechny ručičky zůstaly nehnuté ve spodní poloze. Vypnul jsem motor a bylo slyšet nějaké cvakání,asi nějaké relé.. Při 2. nastartováníuž budíky fungovaly normálně. Nevíte čím by to mohlo být?
Díky Radek
Me to udelalo zatim dvakrat, a celkem to rychle nabehlo do normalu, takze sem si pouze vsimnul, ze nejde rychlost a otacky.. Ja se prave hned rozjel, takze jsem auto znovu nestartoval. Ale vsechny kontrolky zhasnuly normalne, i podsviceni fungovalo.
tanner540i píše:Me to udelalo zatim dvakrat, a celkem to rychle nabehlo do normalu, takze sem si pouze vsimnul, ze nejde rychlost a otacky.. Ja se prave hned rozjel, takze jsem auto znovu nestartoval. Ale vsechny kontrolky zhasnuly normalne, i podsviceni fungovalo.
Přesně jak říkáš, taky vše jelo normálně, až na ručičky budíků.. chytlo to hned, kontrolky normálně zhasly, rádio hrálo.. Baterkou by to být nemělo si myslím
Tak to tu ozivim. Dela mi to pravidelne pri stani venku v mrazech a opravdu je slyset z budiku cvakani. Kdyz posleze nabehnou do normalu, cvakani prestane.. Nikdo nevi?
To tady trocho oživím. Mám tu jednu E61 která dělá to samé. Jak se ochladí pod deset stupňů, při startu nejdou budíky, jen v nich cvaká. Po chvíli to přestane a už ukazují normálně..
TANN3R píše:To tady trocho oživím. Mám tu jednu E61 která dělá to samé. Jak se ochladí pod deset stupňů, při startu nejdou budíky, jen v nich cvaká. Po chvíli to přestane a už ukazují normálně..
Dořešili jste to někdo?
Zatím sem to nedořešil, ale dnes byly jen 2 stupně a budíky mi fungovaly normálně. Uvidím, co se bude dít, když bude více dní chladno. Odpojil jsem optický kabel od BT jednotky, ale pochybuju, že by to mělo nějakou souvislost takže jak píšu, uvidím, zda problém přetrvává.