Nějak mi přijde, že nevíš co chceš. Brojíš tu za to, že vin stačí. Pak sám uznáš, že to neni správně. Nakonec ale argumentuješ něčim o čem zase víš, že je to špatně.filiposvw píše: Neprijde, ale je to tak a uz nekolik let fungunguje a nikomu to nevadi. Tim chci rict, ze pokud se provozuje takovato evidence, nebude problem rozjet evidenci KM pouze na VIN, protoze duvod proc to nezridit, ze soused me bude lustrovat kolik jsem najel KM je k smichu, haha.
Takže podle tebe by se to nejdřív mělo udělat špatně a pak léta křičet po nápravě?

Fakt mi to už uniká. Někdo ve státní správě začal v tomhle případě přemejšlet správně, ale lidem se to pořád nelíbí, protože by si najednou neměli na co stěžovat? Tak to už je ale fakt síla.

Tady se přece vůbec nejedná o to, jestli taková evidence (mimochodem ta evidence už existuje) bude, nebo nebude přístupná. Tady jde jen o to, že někdo zapřemejšlel a rozhodl, že tam dá ještě jednu podmínku, aby do toho nemohl lézt kdekdo. Prostě se do toho dostane jen ten, kdo má k dispozici velkej techničák. Co je na tom špatně? Náklady na zpřístupnění do 100 tis. Ta druhá podmínka je nijak nezvýší. Naopak zásadně ochrání soukromí nás běžných lidí.