Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CCC co to je?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nooo, ono to není jen radio, je tam toho vic, třeba položky servisu, check control, nastaveni zamku, svetel a další nastaveni auta, třebas teplota na nohy, na oblicej, sklo, vyhrivani prdeli nebo zad, telefon, navigace, radio, cd, proste hodne věci se ovlada přes ten displej a když ccc chcipne, tak ten displej je cerny nebo na nem sviti jen nejak a zkratka která oznamuje doslovne Budes Mit Wydaje -))) No a samo ze to každému vadi. Ale není to neresitelne, jen to stoji proste nejakou korunu a jelikož uz ty auta jsou i pomerne levne, alespoň teda ty vylitane pelechy, tak mnoho lidi ma moralni problém do toho auta investovat, protože elektronika je preci na veky -)))
Byla, dokud v bruselu nevymysleli ROHS, coz je velmi, ale velmi mocne kurvitko a prakticky ve vsem. Když si vzpomenu jak jsme s tim zapasili, obraci se mi kufr. Do toho se prida ještě nejake ne zrovna stastne reseni a výsledek je ze to proste zacne padat jak hrusky ve velkem. Ale BMW udelalo gesto, a nevnimamm to ironicky aby ted bylo jasno a slevnilo CCC z 90k na cca 22k kč.
Byla, dokud v bruselu nevymysleli ROHS, coz je velmi, ale velmi mocne kurvitko a prakticky ve vsem. Když si vzpomenu jak jsme s tim zapasili, obraci se mi kufr. Do toho se prida ještě nejake ne zrovna stastne reseni a výsledek je ze to proste zacne padat jak hrusky ve velkem. Ale BMW udelalo gesto, a nevnimamm to ironicky aby ted bylo jasno a slevnilo CCC z 90k na cca 22k kč.
Úplně první série CIC nejsou zase tak kvalitní. Pozdější výroba je v pohodě. Evropské E60/E61 mají CIC od 10/2008. U 3er jsou officiálně od 9/2008, ale z už jsem aktualizoval i auta vyrobená v 7/2008 či 8/2008, které měli CIC z výroby...cabatomas píše:A je CIC mene poruchovy?Od jakeho roku je do e60 davan CIC misto CCC?
Jinak samozřejmě CIC jde dodělat i do starších aut (viděl jsem 2004 s CIC) - to se tu už probíralo
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
CCC nema nic spolocne s ROHS. Apson predface modely.matiz píše:Byla, dokud v bruselu nevymysleli ROHS, coz je velmi, ale velmi mocne kurvitko a prakticky ve vsem. Když si vzpomenu jak jsme s tim zapasili, obraci se mi kufr. Do toho se prida ještě nejake ne zrovna stastne reseni a výsledek je ze to proste zacne padat jak hrusky ve velkem. Ale BMW udelalo gesto, a nevnimamm to ironicky aby ted bylo jasno a slevnilo CCC z 90k na cca 22k kč.
Dosky v nich su SN60PB40, cize klasika olovnaty cin.
ty nemáš ani jednopavproch píše:já teda nevím, co tam vlastně mám, esli CCC nebo CIC (3er e91 MY2011) ale dyž mi "umřelo" rádio, tak všechno v autě fungovalo jak má, pouze auto nevydávalo zvuky, a to žádné (např. i PDC bylo hluché)

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

tak to moze mat este idrive business - CIC MID, alebo len normalne radio bez idrive/obrazovky - radio business alebo radio professionalvita11 píše:ty nemáš ani jednopavproch píše:já teda nevím, co tam vlastně mám, esli CCC nebo CIC (3er e91 MY2011) ale dyž mi "umřelo" rádio, tak všechno v autě fungovalo jak má, pouze auto nevydávalo zvuky, a to žádné (např. i PDC bylo hluché)(stejně jako já) je to iDriveová záležitost

Cim vsim se lisi CCC s DVD a bez nej. Pouze velikosti displeje a prehravacem, nebo i necim dalsim?sonyk02 píše:CCC modul je prostě takovej mozek auta, vše přes to nastavuješ a řídíš.
Novější verze se pak označuje CIC (lepší grafika, integrovaný HDD, více funkcí a možností ) , s tím se tady taky určitě setkáš.
Da se vymenit lehce male za velke?