Zdravím všechny..někde jsem tu četl o problému,vrzání a skřípání brzdičů při sešlápnutí pedálu brzdy.Bohužel to nemůžu najít,tak jsem si dovolil založit téma nové.Psalo se tam,že pomůže přetěsnění brzdového třmenu,popřípadě výměna prasátka..Koupil jsem sadu na přetěsnění,teda gumičku,prasátko a manžetu.Dokáže mi prosím někdo poradit,v jakém pořadí je nejlepší to montovat..Nejdřív jsem nandal manžetu prasátka-už tohle je pěkná honička,protože prachovka má nějaké plechové ukončení a navíc se nejde dostat kolem celého brzdiče..Pak jsem nandaval prasátko a samo jsem prachovku zničil

Zkoušel jsem i nejdřív nandat prasátko i s prachovkou ale pak nandat prachovku na osazení brzdiče,to snad vůbec nejde

Koukal jsem i na videa ale nikde jsem nenašel stejný brzdič jako má BMW -teda že má brzdič osazení a prachovka má okraj jako simering..Dokáže mi prosím někdo,kdo to už dělal poradit jak správně postupovat a zda to vůbec pomůže-v brzdiči skřípalo jako prase..jinak je to 530d 135kw.předem moc díky za rady..