Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
changer 530d e39 prosím o radu
-
Když tam strčíš ten magazín s CD, tak si měnič zatahá za všech 6 přihrádek a zjistí, kde jsou CD. Disk č. 1 je nelogicky ten nejspodnější
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Čau,tak to samý mi dělalo u Cd měniče - základová deska elektroniky je spojena s mechanickou částí 2 ma ohebnými spoji,na konci jedné z nich je zacvakávací mikrozásuvka /nevím,jak to jinak nazvat/ ...je bílé barvy a systém je podobný,jako jsou u některých PC jsou propojeny komponenty páskami z něčeho jako je ohebná slída nebo celofán,na nichž jsou zataveny vodiče. Tak u mně bylo ukončení,strkající se do zásuvky omačkané a dělalo to při plném zásobníku CD podobnej bordel,jako tobě,.....jakoby pokus o naštení a psalo NO Disc,.....mikropájkou stačilo ale fakt mooooooc opatrně zesílit nepatrně vrstvu cínu v přechodu ukončení pásky - zásuvečka,a od té doby je po problému,..........asi je to popis jako u blbejch,ale fakt nejsem elektrotechnik a přesné názvy těch amsáblů fakt nevím,......foto by bylo lepší,ale vytahovat se mi tu krabici a rozdělávat střeva vůbec nechce.rossimg píše:Tak já ten magazín narval plný a nechytá se ani jedno CD
-
včera jsem hledal na netu nebo trubce,ale bohužel jsem nikde cd Charger nafocenej a rozdělanej nenašel,....mě ten problém dělalo nedosednutí spoje v zásuvečce,resp. vymačkaný kontakt,....sralo mě to celé léto, a od doby opravy kontaktů mikropájkou je klid. Vím,že je to vysvětlení jak od negra,ale snad pomůžerossimg píše:dik za radu určitě to skusím vytahnout a mrknu na to