Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nefunkčni řidičova sedačka E39
-
- Klubové ID: 2395
Zdravim, chtěl jsem se poptat zda nevi někdo, nebo poradi proč z ničeho nic přestala chodit řidičova elektricka sedačka, nejde vubec nějak štelovat. Dival jsem se na pojistky a vypadaji že jsou OK, druha strana funčuje normalně. Konektory jsem taky kontroloval a byly všechny zapojene.
Diky za každou radu.
Diky za každou radu.
-
- Klubové ID: 3124
- Kontaktovat uživatele:
když zmáčkneš M a to se rozsvítí, tak pak musíš zmáčknout číslo na který chceš uložit aktuální sedačku.
vlastní sedačka se začne (má začít) hejbat jenom po stisku čísla, v případě že je klíček vypnutej, tak jen stiskneš a sedačka, zrcátka a volant se přenastaví sami do správné polohy, když jedeš (nebo když je klíček zapnutej, tam jsem až nelaboroval), tak pro posun sedačky podle paměti musíš ten čudlík s číslem držet dokud se "to hejbe"
Net.
vlastní sedačka se začne (má začít) hejbat jenom po stisku čísla, v případě že je klíček vypnutej, tak jen stiskneš a sedačka, zrcátka a volant se přenastaví sami do správné polohy, když jedeš (nebo když je klíček zapnutej, tam jsem až nelaboroval), tak pro posun sedačky podle paměti musíš ten čudlík s číslem držet dokud se "to hejbe"
Net.
-
- Klubové ID: 2395
Ja vim jak se nastavuje sedačkaNetopyr píše:když zmáčkneš M a to se rozsvítí, tak pak musíš zmáčknout číslo na který chceš uložit aktuální sedačku.
Net.

- Perunwit
- Klubové ID: 2962
tak taky přihodím dotaz:
mám sedačky i volant v elektrice ale, nefunguje mi tlačítko M na dveřích. Když ho zmáčknu a potom číslo do kterýho by se pozice uložila, tak se nic neděje. Tlačítko pozice potom nedělá nic. Jeden čas to chodilo, tak si pamatuju, že když se to M zmáčklo, tak zasvítilo víc... teď svítí pořád stejně, je to podle mě jenom podsvícení, aktivace tlačítka už neprosvítí. Nějakej nápad? Pojistky jsou v celým autě OK.
mám sedačky i volant v elektrice ale, nefunguje mi tlačítko M na dveřích. Když ho zmáčknu a potom číslo do kterýho by se pozice uložila, tak se nic neděje. Tlačítko pozice potom nedělá nic. Jeden čas to chodilo, tak si pamatuju, že když se to M zmáčklo, tak zasvítilo víc... teď svítí pořád stejně, je to podle mě jenom podsvícení, aktivace tlačítka už neprosvítí. Nějakej nápad? Pojistky jsou v celým autě OK.