Gratulace!!! Dej nějaký fotky. Mám sice e91, ale světlej intoš mám taky. Nevim co mám za sedačky jestli comfort nebo jiný, ale jsou to Ty dělený s dofukem beder a bočnic. Sice náročnější údržba ale vypadá to pěkně
Fotky spíše do sekce Klubové auta, bych řekl. Jinak samozřejmě gratulace a hodně šťastných kilometrů
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Batler: Je to krasna barv, sam jsem ji mel na prvnim aute a kdyz se rozlestila byla to nadhera Co v tom mas za motor? Neni to ta V8 co se tu prodavala pred par mesici?
Ja bych ty listy spis naimpregnoval aby byli zase cerne A tohle je tusim 540i manual 6q a mel jedinou vadu ze to zralo volej. A myslim ze interier je cerna sportovni kuze, ale uz nevim
rostak píše:Gratulace!!! Dej nějaký fotky. Mám sice e91, ale světlej intoš mám taky. Nevim co mám za sedačky jestli comfort nebo jiný, ale jsou to Ty dělený s dofukem beder a bočnic. Sice náročnější údržba ale vypadá to pěkně
Rosto Rosto.... kdybys nekdy prijel na nejaky prazsky sraz, nemusel bys tu plácat takový nesmysly.... do 3er E9x se nikdy komforty nedělaly, máš jen standartní a sport sicny a pak standartní (nejsem si jistej) a sport sicny v individuálu .... komforty v 5er a 7er je trochu jiná liga, lámání sedadla v půlce atd atd...
Je to 535i 5q, r.v. 1996/9 nebo 10 v paketu AC Schnitzer.Interier byl látkový SportSize s výhřevem. Ale sehnal jsem komplet interier v kůži a taky Sporty s výhřevem za 4 tisíce Tak jsem neváhal
Jinak auto jsem kupoval v Čeložnici, dojebaný jak KOKOT... Tak je pravda že jsem ho před rokem koupil za 60 tisíc i s LPG... Takže prakticky za 30 tisíc jsem koupil tu 535i
Ale 60 jsem tam už nasypal za ten rok..... Pač někdo byl šílenej dobytek, oprava silentbloku v těhlici stylem svářečka to opraví jsem těžce nechápal
Podívej se do velkého techničáku kdo byl majitelem první 3-5let.
Zda to není vyškovák.
To v roce 96-2000 bylo super před 15lety. Mám pocit že jich tady moc v čr nebylo v té barvě a acschnitzer a tento rok 96-97.
Takže by to mohla bejt jedna z těch dvou co tady měl první majitel mam pocit firma Elsyst.
Jinak dobrá koupě ale jak píšeš 60jsi už nasypal takže auto už má hodnotu 30+30 +60 je 120tis pokud počítám správně.
Zato si můžeš bejt jistej že je tam plno nových dílů.