Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nove bavo
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Hele dva kusy v této barvě V8 jezdili ve vyškově. Ac schnitzer.
540i nebo 535i. Mám pocit vnitřek byl v látce a druhá v kůži.
Mrkni se do papírů zda tam není bejvalej majitel z vyškova značky VY... apod. možná to je jedna z nich. 96-97ročníky ? Mám pocit.
Bylo to super vždy jsem je obdivoval hlavně ty V8 jak si brumlají ... nádhera.
Ještě drobnost, ty gumové lišty na dveřích a náraznících dát do černé at nejsou tak zešedlé a bude to jak nové auto.

540i nebo 535i. Mám pocit vnitřek byl v látce a druhá v kůži.
Mrkni se do papírů zda tam není bejvalej majitel z vyškova značky VY... apod. možná to je jedna z nich. 96-97ročníky ? Mám pocit.
Bylo to super vždy jsem je obdivoval hlavně ty V8 jak si brumlají ... nádhera.
Ještě drobnost, ty gumové lišty na dveřích a náraznících dát do černé at nejsou tak zešedlé a bude to jak nové auto.
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Rosto Rosto.... kdybys nekdy prijel na nejaky prazsky sraz, nemusel bys tu plácat takový nesmysly.... do 3er E9x se nikdy komforty nedělaly, máš jen standartní a sport sicny a pak standartní (nejsem si jistej) a sport sicny v individuálu .... komforty v 5er a 7er je trochu jiná liga, lámání sedadla v půlce atd atd...rostak píše:Gratulace!!! Dej nějaký fotky. Mám sice e91, ale světlej intoš mám taky. Nevim co mám za sedačky jestli comfort nebo jiný, ale jsou to Ty dělený s dofukem beder a bočnic. Sice náročnější údržba ale vypadá to pěkně
Doufám že ti slouží ta řadička
Je to 535i 5q, r.v. 1996/9 nebo 10 v paketu AC Schnitzer.Interier byl látkový SportSize s výhřevem. Ale sehnal jsem komplet interier v kůži a taky Sporty s výhřevem za 4 tisíce
Tak jsem neváhal 
Jinak auto jsem kupoval v Čeložnici, dojebaný jak KOKOT... Tak je pravda že jsem ho před rokem koupil za 60 tisíc i s LPG... Takže prakticky za 30 tisíc jsem koupil tu 535i
Ale 60 jsem tam už nasypal za ten rok..... Pač někdo byl šílenej dobytek, oprava silentbloku v těhlici stylem svářečka to opraví jsem těžce nechápal

Jinak auto jsem kupoval v Čeložnici, dojebaný jak KOKOT... Tak je pravda že jsem ho před rokem koupil za 60 tisíc i s LPG... Takže prakticky za 30 tisíc jsem koupil tu 535i
Ale 60 jsem tam už nasypal za ten rok..... Pač někdo byl šílenej dobytek, oprava silentbloku v těhlici stylem svářečka to opraví jsem těžce nechápal

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Podívej se do velkého techničáku kdo byl majitelem první 3-5let.
Zda to není vyškovák.
To v roce 96-2000 bylo super před 15lety. Mám pocit že jich tady moc v čr nebylo v té barvě a acschnitzer a tento rok 96-97.
Takže by to mohla bejt jedna z těch dvou co tady měl první majitel mam pocit firma Elsyst.
Jinak dobrá koupě ale jak píšeš 60jsi už nasypal takže auto už má hodnotu 30+30 +60 je 120tis pokud počítám správně.
Zato si můžeš bejt jistej že je tam plno nových dílů.
Zda to není vyškovák.
To v roce 96-2000 bylo super před 15lety. Mám pocit že jich tady moc v čr nebylo v té barvě a acschnitzer a tento rok 96-97.
Takže by to mohla bejt jedna z těch dvou co tady měl první majitel mam pocit firma Elsyst.
Jinak dobrá koupě ale jak píšeš 60jsi už nasypal takže auto už má hodnotu 30+30 +60 je 120tis pokud počítám správně.
Zato si můžeš bejt jistej že je tam plno nových dílů.