Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 520i 98 NESTARTUJE, NECVAKNE STARTER
Zdravim, cetl jsem ale nenasel.
Mam problem se startovanim. Jako by při startování klíčkem procvakaly ty kravinky v palubovce a ventilator ale starter ani neskytne. Dva klice testovány.
NEJVETSI PRDEL je ze kdyz napriklad auto roztlacim a pak zaparkuji tak to startuje jak zamlada. Nekdy i rano treba to chytne.
MacGyver nejsem ale dochazi mi napady.
Mam problem se startovanim. Jako by při startování klíčkem procvakaly ty kravinky v palubovce a ventilator ale starter ani neskytne. Dva klice testovány.
NEJVETSI PRDEL je ze kdyz napriklad auto roztlacim a pak zaparkuji tak to startuje jak zamlada. Nekdy i rano treba to chytne.
Noo pokud jsem to delal dobre tak proud by měl jit na starter. je zajimale ze to ale treba parkrat chytne po roztlaceni. za par hodin ne.
Poprve to udelalo tak pred 14 dny.
Meril jsem i kabely od volantu na vsechny polohy klicku. Jen jeden (zlutohnedy nedaval nikdy stavu)
Kazdopadne pomohla by diagnostika??
Poprve to udelalo tak pred 14 dny.
Meril jsem i kabely od volantu na vsechny polohy klicku. Jen jeden (zlutohnedy nedaval nikdy stavu)
Kazdopadne pomohla by diagnostika??
frujt píše:Zdravim, cetl jsem ale nenasel.
taky jsem resil, odesel - odchazi immo, nasledne cislo vacky,