Ahoj, mám problém, při zapnutí světel mi svití brzdová světla.? mám 98/10 540i touring, daval jsem face svetla. týden vše jak má být, žádná porucha, nic, a po týdnu mi začli svitit brzdová světla, ale jen tak na 50% když šlápnu na brzdu, tak svití víc, prosím o radu. dík.
MOD Brátn: upravil jsem Ti název vlákna, pro příště žádné POMOC atd
jestli jsi dal poface světla na předface auto bez úprav, tak jsi spálil ty poface světla, nebo spíše diody v nich a teď ti LCM pouští brzdovky, jelikož má standardní funkci, když nejedou koncová světla pustí na 50% brzdovky
a jako MOD: uprav název vlákna, jinak to smažu celé
Odpory na obrysová světla aby si to zatížil. LCM hlídá odběr a pokud je nižší tak automaticky vyhodnotí prasklou žárovku a dá ty brzdový. Spálit by se ty ledky neměly měly by do nich i tak jít 12V
Jde to vyresit jinak nez napajet odpory? Ty se budou hřat...
A jeste jedna vec tyden se nic nedelo a po tydnu zacli blikat vic a rozsvitili se ty brzdovky to me zaradi ze az po tydnu.
Lucifer píše:Odpory na obrysová světla aby si to zatížil. LCM hlídá odběr a pokud je nižší tak automaticky vyhodnotí prasklou žárovku a dá ty brzdový. Spálit by se ty ledky neměly měly by do nich i tak jít 12V
poface světla z originál poface aut co si vybavuji jsou na 6V každý pásek napájený zvlášť a pokud jim dal 12V tak se odporoučely, to by vysvětlilo i ten týdenní cyklus
odpor nebo vypnout na diag, ale jednodušší jsou ty odpory, ještě záleží, které poface světla máš, hledej je tady o tom napsáno mraky informací