Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw 525d
Zdravím všechny, není náhodou ta 525d co jste zde probírali tato?: http://auto.bazos.cz/inzerat/35654125/B ... v-vozu.php
Nemá servisku a je z protiúčtu. Opravdové km??????
Nemá servisku a je z protiúčtu. Opravdové km??????
Zdravím chlapi, mám pár otázek, ta každou odpověd budu vděčný kdo má zkušenosti s 525d 145kw, roka 2007.
Koupil jsem 525d 145kw s 190000km, chtěl bych se zeptat jak je to tam s řetězem, prý se docela trhá, dále jak je to tam s měchy a převodovkou, máte nějaké zkušenosti kdy to zhruba odchází?
Za každou připomínku budu rád, kdo měl 525d, nebo kdo to zná, díky moc.
Koupil jsem 525d 145kw s 190000km, chtěl bych se zeptat jak je to tam s řetězem, prý se docela trhá, dále jak je to tam s měchy a převodovkou, máte nějaké zkušenosti kdy to zhruba odchází?
Za každou připomínku budu rád, kdo měl 525d, nebo kdo to zná, díky moc.
já měl allroada, tak ti můžu říct, že strach mít nemusíš. Allroad mě doslova vyškolil, že jsem i radil opravy, po několika letech je možné že praskne měch, ale to je to nejmenší. kompresor už nebude mít výkon to už je dražší. Ale v celku pokud máš obyč kombíka, tak máš jen měchy a kompresor. jednotka téměř neodchází. kompresor tady je stejný co bylo u allroada a vydržel 12let a to plnil 4měchy a automatickou regulaci. tady je to jen aby baťoh nebyl níže než předek a naopak - tedy dva měchy. případně rozdělovací kostka tu bude jistě taky. Bavím se pouze o klasickém kombíkovy bez lepších baíčků (nevím z hlavy jak se jmenují) Za mě se vzduchu u tohoto auta se nemusíš bát - přinejhorším ti pomůže jarová voda