Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nespíná klima kompresor
Tak média tam bylo jen 120g, tak proto nespínal, ale je tu hned další problém, prý tam nemohl nacpat plných 700g media, ale jen 500g. Dělal to skrz nějakou velkou mašinu, která umí i čistit, či co. Auto sice chladí, ale logicky né tak super jak by to mělo být, říkal, že jak dlouho nebyla používaná, tak by mohly být ucpaný nějáký kanálky. Můžete mi prosím poradit, abych zbytečně nevyhodil tisíce za trik servisu? Díky moc.
To je peknej kec. Neco mel spatne nastaveny. Vsechno odsat, udelat zkousku tesnosti (vakuum) a pak to doplnit. Nacpes tam daleko vic nez je na stitku. Neplnis vodu do pullitru od piva.
S mnozstvim roste tlak. I kdyz to nebude 5 let fungovat, tak se tam nema co ucpat, pokud nebyl treba odpojeny kondensator., coz nebyl, kdyz z toho dostal ven nejakych 120g. Takze mas dve moznosti. Bud to nechat udelat znovu, nebo to nechat byt, pokud to jede.
S mnozstvim roste tlak. I kdyz to nebude 5 let fungovat, tak se tam nema co ucpat, pokud nebyl treba odpojeny kondensator., coz nebyl, kdyz z toho dostal ven nejakych 120g. Takze mas dve moznosti. Bud to nechat udelat znovu, nebo to nechat byt, pokud to jede.
Plnime to u vypnutyho motoru. Motor se startuje az po naplneni, aby se odzkousela.
Nevim cim a jak to plnil. Pokud mel nejakou rozumnou masinu, tak si v ni v databazi vybere model auta,rok..... No a pak uz se celkem o nic nestara.
To medium to tam tlaci dokud tam nejsou predepsany gramy, tak si ani nedokazu moc predstavit ze tam dostal jen 500g.
Vyjel ti potom z ty plnicky listek?
Na tom by si vsechno videl. Kolik odsal, kolik z toho bylo medium a kolik olej, jak probehlo vakuum a kolik tam veslo plniva a oleje.
Pokud to plnil nejakou starou vranou, tak se mohlo stat cokoliv.
Nevim cim a jak to plnil. Pokud mel nejakou rozumnou masinu, tak si v ni v databazi vybere model auta,rok..... No a pak uz se celkem o nic nestara.
To medium to tam tlaci dokud tam nejsou predepsany gramy, tak si ani nedokazu moc predstavit ze tam dostal jen 500g.
Vyjel ti potom z ty plnicky listek?
Na tom by si vsechno videl. Kolik odsal, kolik z toho bylo medium a kolik olej, jak probehlo vakuum a kolik tam veslo plniva a oleje.
Pokud to plnil nejakou starou vranou, tak se mohlo stat cokoliv.
Podle mě nová mašina, je to jediný servis v okolí a to autokelly, tak bude mít asi i dobrou mašinu, byl jsem tam poprvé a to na klimu, můj servisák nemá mašinku a nemůžu ho do toho zvyklat. Na rok se mě neptal ani co je to za motor a já mám E61 a řekl jsem jim E60 tak snad nebude chyba v tom, že sedan má méně.