Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

540i prestavba A\6Q UPDATE 20.5.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Vesa88

#21 Příspěvek od Vesa88 »

Lozisko v klice uz je, Fx mi o vikendu prehral DME na manual a prekodoval budiky na manual. Dle Snejkovi rady jsem koupil spojkovy spinac (dvoupinovy, jak ukazuje ETK pro moje auto), ale auto ho porad nevidi. Napinoval jsem ho podle navodu na pin c 23 konektor X60004 a uzemnil v tech uzemnovacich plackach u filter boxu. Spinac nefungoval. Dle Fxe ma byt v mem aute spinac tripinovy, tak jsem pridal jeden drat a napojil ho do pojistek dle schematu co jsem od nej dostal. Vse znovu zkontroloval, zapojil a spinac porad nebezi.

Muj problem je porad to, ze kdyz jedu a chci dat auto trosku kotel, vytocim ho prez 3000 otacek a chci zaradit, pustim plyn a auto samo prida otacky cca o 1500 takze vypadam jako kdyz radim s plynem (dle snejka to vyresi ten spinac spojky, ale ja ho nemuzu rozchodit) a druhej problem (mozna to ma spojitost) kdyz pridavam plny plyn, tak auto zacne od 3500ot cukat a zrychluje hrozne skubane, kdyz dam treba pul plynu tak jede do omezovace bez problemu. Dela to i na neutral. Dam plny plyn a od 3500ot zacne cukat jak v omezovaci, ale otacky vylezou az do 6000. Uz netusim co to muze byt.

Auto bylo pred swapem prevodovky v poradku krom membrany sani, ktera se menila pri swapu. Sani jsem kontroloval uz je suche, zadny olej) Na svickach najeto asi 10 000km. Ale jak rikam auto pred swapem jelo uplne normalne.

Nikde na internetu jsem nenasel zadne tema o prestavbe na manual faceliftoveho modelu.
Vesa88

#22 Příspěvek od Vesa88 »

Tak jeste jeden update. Kdyz jsme dneska z medou odpojili a vyndali generator impulzu naklikovce adali z jineho modelu, auto skoro nejelo, tak jsem ocistil od oleje to puvodni cidlo dali jsme ho zpet aauto jelo bez cukani skoro 30km a pakzase zaclocukat :( Fakt jsem mu skoro celou cestu daval nadvojku trojku a porad plnej plyn a vsechno v pohode...Az skoro doma se to zase rozcukalo :( Takze asi nejdriv koupim tohle cidlo a uvidim.
Odpovědět