Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zasekávající se otáčkoměr
-
Martin85
- Klubové ID: 3961
Tak je to vyřešené. Udělal jsem test a budík se zasekává. V servise mi to potvrdili, takže mě čeká výměna budíků.
Teď bojuju s další věcí. Nejde mi vynulovat palubní počitač(BC). V návodu je napsáno, že mám dlouze podržet tlačítko na přepínání. Když tohle udělám, tak se na displeji objeví PROG a počítač se nevynuluje.
Poradíte někdo?
Teď bojuju s další věcí. Nejde mi vynulovat palubní počitač(BC). V návodu je napsáno, že mám dlouze podržet tlačítko na přepínání. Když tohle udělám, tak se na displeji objeví PROG a počítač se nevynuluje.
Poradíte někdo?
-
Lion-
- Klubové ID: 3455
ahojte, zjistil jsem, ze mi otackomer ukazuje o cca 400-500 mene
test palubovky vypada tak, ze rucicka rychlosti vystreli, u otackomeru leze pomaleji nahoru, nedojde do konce, nekdy doleze do 4tis., nekdy do 5, i do 6. Zkousel jsem za jizdy do omezovace a ten mi sepnul v momente, kdy jsem ani nebyl v cerevenem poli.
kdyz jsem spustil test otacek, tak pri 1000 na displeji jsem mel cca 800, pri 2000 na disp. 1700, atd.
VIN v budikach mi ukazuje tech mych x cisel,tak by snad mely byt ty prave.
Otazka: da se to lehce opravit?
test palubovky vypada tak, ze rucicka rychlosti vystreli, u otackomeru leze pomaleji nahoru, nedojde do konce, nekdy doleze do 4tis., nekdy do 5, i do 6. Zkousel jsem za jizdy do omezovace a ten mi sepnul v momente, kdy jsem ani nebyl v cerevenem poli.
kdyz jsem spustil test otacek, tak pri 1000 na displeji jsem mel cca 800, pri 2000 na disp. 1700, atd.
VIN v budikach mi ukazuje tech mych x cisel,tak by snad mely byt ty prave.
Otazka: da se to lehce opravit?