Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 530dA nestartuje
-
Zdravím mám takovej prolém koupil jsem auto který hodně dlouho stálo a chtěl bych ho rozchodit ale nestartuje nejdřív jsem šel po mechanických závadách nefungovalo přečerpávácí čerpadlo v nádrži tak jsem ho vyměnil za jiný, podávací pod řidičem je funkční, nafta jde i do Cr čerpadla teče i přepadama u vstřiků. Ale když jsem vytáhl vstřik tak ze vstřiku při startování nic, motor točí ale ani neškitne myslel jsem si že to bude imo ale klíček jsem si spároval přes spínačku pač předtím nefungovala ani dálka teď už funguje a při otočení klíčku do druhé polohy relátko to vedle ews cvakne a cvakne i v ews jednotce tak bych se chtěl zeptat jestli někoho napadá čím to může bejt???? Díky moc
-
-
-
-
Cau, tak mam nejaky live data carsoftu. Zkousel jsem dat vymazat chyby ale einspritzanlage mi to hlasi furt. Vse co jsem z toho zatim vytah a co mi prislo podstatny jsem dal na http://bmw.s.cz/ - prvni ikonka vlevo 530d-err. jdu googlit ty hlasky. chyb jak nasrano jako klasicky na kazdym mym aute:D vypada to jako zaroven naka chyba na cerpadle, zaroven chyba na imobilizeru (ta hlaska s tim klicem?)...!? no jestli jste z toho nekdo moudrej, dnes uz jdu na oslavu kamosovejch narozek a zejtra budu googlit... jeste zkusim jednou vsechny chyby vymazat a nastartovat.
teď jsem tam ještě něco přidal. na DDE mi to hlásí nějakej kurzschluss nach minus což zní dost krutě
hlásí to mega moc věcí. A ty tlaky v tom live data nevím jestli jsou jako tlaky čerpadla nebo co... šílenost! poslední dobou mi párkrát zazlobila elektrika, vypínalo se rádio po sklopení stínítka s otevřeným zrcátkem a rozsvěcelo světlo v celým autě místo světla nad zrcátkem a taky to samo svítilo brzdovejma světlama. a furt dokola tomu praská další a další žárovka v levým zadním světle. Shnilost LCM jsem zkontroloval a vypadá naprosto suchý a v cajku.

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Zlobení elektriky je elektrikou spínačky. Včetně např. neindikování blinkrů na palubce, visících brzdových světel a vypínání rádia po otevření těch zrcátek.matej525 píše:teď jsem tam ještě něco přidal. na DDE mi to hlásí nějakej kurzschluss nach minus což zní dost krutěhlásí to mega moc věcí. A ty tlaky v tom live data nevím jestli jsou jako tlaky čerpadla nebo co... šílenost! poslední dobou mi párkrát zazlobila elektrika, vypínalo se rádio po sklopení stínítka s otevřeným zrcátkem a rozsvěcelo světlo v celým autě místo světla nad zrcátkem a taky to samo svítilo brzdovejma světlama. a furt dokola tomu praská další a další žárovka v levým zadním světle. Shnilost LCM jsem zkontroloval a vypadá naprosto suchý a v cajku.
Chyba v EWS je chyba v plovoucím kódu u klíče č. 1. S tím klíčem by auto ani netočilo.
Chyba Vorförderpumpe je podávací čerpadlo. Tam bych hledal chybu (píše to přerušené dráty nebo zkrat na kostru).