Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 530dA nestartuje

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
justinbiker

#1 Příspěvek od justinbiker »

Zdravím mám takovej prolém koupil jsem auto který hodně dlouho stálo a chtěl bych ho rozchodit ale nestartuje nejdřív jsem šel po mechanických závadách nefungovalo přečerpávácí čerpadlo v nádrži tak jsem ho vyměnil za jiný, podávací pod řidičem je funkční, nafta jde i do Cr čerpadla teče i přepadama u vstřiků. Ale když jsem vytáhl vstřik tak ze vstřiku při startování nic, motor točí ale ani neškitne myslel jsem si že to bude imo ale klíček jsem si spároval přes spínačku pač předtím nefungovala ani dálka teď už funguje a při otočení klíčku do druhé polohy relátko to vedle ews cvakne a cvakne i v ews jednotce tak bych se chtěl zeptat jestli někoho napadá čím to může bejt???? Díky moc
matej525

#2 Příspěvek od matej525 »

Mame mozna podobnej problem, resim to o tema vedle a zatim jsem na nic neprisel, tak stale plati ze nabizim odmenu nekomu kdo mi to prijede vyresit a rad se zde pak i podelim o to cim to bylo :)
Miguel

#3 Příspěvek od Miguel »

Tak asi jako první by to chtělo diagnostiku a podívat se jestli immo opravdu funguje jak má, pak teprve jít po jinejch věcech.
justinbiker

#4 Příspěvek od justinbiker »

Miguel píše:Tak asi jako první by to chtělo diagnostiku a podívat se jestli immo opravdu funguje jak má, pak teprve jít po jinejch věcech.
s mnou inpou to nechce kumunikovat
justinbiker

#5 Příspěvek od justinbiker »

Miguel píše:Tak asi jako první by to chtělo diagnostiku a podívat se jestli immo opravdu funguje jak má, pak teprve jít po jinejch věcech.
no s mnou inpou to nechce komunikovat
justinbiker

#6 Příspěvek od justinbiker »

s mnou inpou to nekomunikuje
Miguel

#7 Příspěvek od Miguel »

Tak pak je buť špatně inpa (nějaká knihovna) nebo v autě, klidně písni SZ a můžem se na to podívat přes origo GT1.
matej525

#8 Příspěvek od matej525 »

mám úplně stejnej problém včetně špatný INPY, možná se s tím za mnou zastaví shadou ale kdyby nemohl tak se rád přidám s prosbou o pomoc, kdybys měl čas se zastavit tak se odměním
Miguel

#9 Příspěvek od Miguel »

Nemam s tím problém, stačí se ozvat :wink:
justinbiker

#10 Příspěvek od justinbiker »

no zkoušel jsem 3 verze inpy a ani jedna se nechytla psalo mi to nejdřív knihovnu jakože soubor na dde40kw že to nemůže najít taky jsem zkoušel jiný soubory a stejně nic takže to spíš dávám za vinu autu že bude někde problém jinak do prahy to mám krapet z ruky :D
matej525

#11 Příspěvek od matej525 »

Cau, tak mam nejaky live data carsoftu. Zkousel jsem dat vymazat chyby ale einspritzanlage mi to hlasi furt. Vse co jsem z toho zatim vytah a co mi prislo podstatny jsem dal na http://bmw.s.cz/ - prvni ikonka vlevo 530d-err. jdu googlit ty hlasky. chyb jak nasrano jako klasicky na kazdym mym aute:D vypada to jako zaroven naka chyba na cerpadle, zaroven chyba na imobilizeru (ta hlaska s tim klicem?)...!? no jestli jste z toho nekdo moudrej, dnes uz jdu na oslavu kamosovejch narozek a zejtra budu googlit... jeste zkusim jednou vsechny chyby vymazat a nastartovat.
matej525

#12 Příspěvek od matej525 »

teď jsem tam ještě něco přidal. na DDE mi to hlásí nějakej kurzschluss nach minus což zní dost krutě :D hlásí to mega moc věcí. A ty tlaky v tom live data nevím jestli jsou jako tlaky čerpadla nebo co... šílenost! poslední dobou mi párkrát zazlobila elektrika, vypínalo se rádio po sklopení stínítka s otevřeným zrcátkem a rozsvěcelo světlo v celým autě místo světla nad zrcátkem a taky to samo svítilo brzdovejma světlama. a furt dokola tomu praská další a další žárovka v levým zadním světle. Shnilost LCM jsem zkontroloval a vypadá naprosto suchý a v cajku.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

matej525 píše:teď jsem tam ještě něco přidal. na DDE mi to hlásí nějakej kurzschluss nach minus což zní dost krutě :D hlásí to mega moc věcí. A ty tlaky v tom live data nevím jestli jsou jako tlaky čerpadla nebo co... šílenost! poslední dobou mi párkrát zazlobila elektrika, vypínalo se rádio po sklopení stínítka s otevřeným zrcátkem a rozsvěcelo světlo v celým autě místo světla nad zrcátkem a taky to samo svítilo brzdovejma světlama. a furt dokola tomu praská další a další žárovka v levým zadním světle. Shnilost LCM jsem zkontroloval a vypadá naprosto suchý a v cajku.
Zlobení elektriky je elektrikou spínačky. Včetně např. neindikování blinkrů na palubce, visících brzdových světel a vypínání rádia po otevření těch zrcátek.

Chyba v EWS je chyba v plovoucím kódu u klíče č. 1. S tím klíčem by auto ani netočilo.

Chyba Vorförderpumpe je podávací čerpadlo. Tam bych hledal chybu (píše to přerušené dráty nebo zkrat na kostru).
Teddy

#14 Příspěvek od Teddy »

matej525 přijde ti normální kopírovat ty samý příspěvky do dvou různých vláken?
matej525

#15 Příspěvek od matej525 »

Vzhledem k tomu, že jsem v každým vlákně dostal rady na různý hlášky diagnostiky tak minimálně užitek z toho je. ale máš pravdu, už to dělat nebudu. původní zakladatel tohoto vlákna už se tady neozývá, tak asi problém vyřešil...(?)
Teddy

#16 Příspěvek od Teddy »

držim palce, ať se ti to podaří rozchodit.
Odpovědět