Zvažuji dodělaní dálkového ovládání na webasto, nevíte někdo, co všechno budu potřebovat koupit? V jiných tématech jsem narazil na potřebu GSM modulu, v autě telefon nemám.
Ještě se chci zeptat na prihfev motoru, na diag mi řekli, že mám porouchane čerpadlo, nebo už jisto přesně nepamatuji, alena displeji nemám aux. heat. A navíc když zapnu aux vent tak mi jde neustále auta studený vzduch.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 webasto DO
-
tomaskraltk
- Klubové ID: 3362
-
stawros
- Klubové ID: 1440
- Kontaktovat uživatele:
Aux heat na radio musis nechat dohrat pres diag..
A k dodelani ovladani na dalku ti staci jakakoliv krabicka ktera kdyz ji neco zapne tak pusti do kabelu 12V.. Prodavaji se tu i sady se kterejma se to da ovladat pres telefon.. Nebo koukni na bazos treba tam jsou sady s klasickou dalkou treba pro VW..
A k dodelani ovladani na dalku ti staci jakakoliv krabicka ktera kdyz ji neco zapne tak pusti do kabelu 12V.. Prodavaji se tu i sady se kterejma se to da ovladat pres telefon.. Nebo koukni na bazos treba tam jsou sady s klasickou dalkou treba pro VW..
-
tomaskraltk
Aha, tak to dík, to jsem nevěděl. NO chtěl bych to dodělat a našel jsem na netu tohle, tak je to právě zajímá.stawros píše:Aux heat na radio musis nechat dohrat pres diag..
http://auto.bazos.cz/inzerat/33409604/B ... ada-DO.php
-
tomaskraltk