Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39 webasto DO

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomaskraltk
Klubové ID: 3362

#1 Příspěvek od tomaskraltk »

Zvažuji dodělaní dálkového ovládání na webasto, nevíte někdo, co všechno budu potřebovat koupit? V jiných tématech jsem narazil na potřebu GSM modulu, v autě telefon nemám.

Ještě se chci zeptat na prihfev motoru, na diag mi řekli, že mám porouchane čerpadlo, nebo už jisto přesně nepamatuji, alena displeji nemám aux. heat. A navíc když zapnu aux vent tak mi jde neustále auta studený vzduch.
WizarDEAD

#2 Příspěvek od WizarDEAD »

Protoze aux. ventilator neni pridavne topeni. Myslim ze v manualu pisou ze si to pustis v lete, aby ti to vyfoukalo horkej vzduch z auta..
Ani jsem nevedel ze delali webasto bez DO, ja myslel ze to je automatika.
stawros
Klubové ID: 1440
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stawros »

Aux heat na radio musis nechat dohrat pres diag..
A k dodelani ovladani na dalku ti staci jakakoliv krabicka ktera kdyz ji neco zapne tak pusti do kabelu 12V.. Prodavaji se tu i sady se kterejma se to da ovladat pres telefon.. Nebo koukni na bazos treba tam jsou sady s klasickou dalkou treba pro VW..
tomaskraltk

#4 Příspěvek od tomaskraltk »

stawros píše:Aux heat na radio musis nechat dohrat pres diag..
A k dodelani ovladani na dalku ti staci jakakoliv krabicka ktera kdyz ji neco zapne tak pusti do kabelu 12V.. Prodavaji se tu i sady se kterejma se to da ovladat pres telefon.. Nebo koukni na bazos treba tam jsou sady s klasickou dalkou treba pro VW..
Aha, tak to dík, to jsem nevěděl. NO chtěl bych to dodělat a našel jsem na netu tohle, tak je to právě zajímá.
http://auto.bazos.cz/inzerat/33409604/B ... ada-DO.php
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Jestli na displeji nemáš AUX heating, tak máš jen příhřev. Jde to překódovat v jednotce IKE tak, abys měl i AUX heating a mohl to ovládat časovačem. Jestli tohle jde ovládat telestartem ale nevím... To jsem nikdy nezkoušel.
tomaskraltk

#6 Příspěvek od tomaskraltk »

A nevíte náhodou někdo kdo to umí překódovat v okolí Ostravy? Já měl za to, že ten telestart je akorát dálkové ovládání ventilátoru a žhavení.
Odpovědět