chci se zeptat, přestal mi svítit xenon na e39tce, rok 04...
tak jsem zkusil odpojit a zapojit ten konektor co jde do "trafa" a pokaždé když jakoby konektor zasunu, tak xenon blikne, ale prostě nenaskočí natrvalo...
bude to v háji výbojka? nebo to "trafo"? předpokládám že ta výbojka, když to trafo při napojení konektoru má snahu výbojku nahodit, že?
jak se vůbec ty výbojky vyndavají? nedokázal jsem na to přijít
Trochu jiná otázka, ale také k xenonu u E39, už jsem si za poslední dobu několikrát všiml, že při zapnutí světel nedělá "servisní" pohyb - dolu - nahoru. Že by snímače náklonu?
Ta guma je tam vcelku natěsno. Má v sobě drážky. Musíš tlačit jedním prstem na výbojku a druhým tu gumu tahat. Pokud si lomcoval, tak ti nejspíš prasknul držák paraboly.
Stejný případ prasklého držáku předpokládám i u Tompa, ale to je jen odhad.
bartpt píše:Ta guma je tam vcelku natěsno. Má v sobě drážky. Musíš tlačit jedním prstem na výbojku a druhým tu gumu tahat. Pokud si lomcoval, tak ti nejspíš prasknul držák paraboly.
Stejný případ prasklého držáku předpokládám i u Tompa, ale to je jen odhad.
V tom případě motorek/y nebo elektrika. Zkontroluj náklonový čidla, mě se jednou utrhlo táhlo na zadním a světla svítily těsně před auto, ale jestli při rozsvícení jezdily si už nepamatuju. Určitě se nehne ani jedno? Otevři kapotu, při vypnutým klíčku a rozsviť obrysovky, měl bys slyšet zvuk servomotorků. Zkus ještě opatrně vzít za výbojku, pokud se parabola nehýbe, tak tyčky nejsou zlomené. Kam ti svítí potkávačky?
Mě to dělalo taky, zapínal sem to tak že sem auto vytočil min 2000 otáček a xenon se vždy zapl pak to přestalo fungovat a nakonec sem měnil jednotku. Přehodit a vyzkoušet