.
.
.
.
biozemědělec hnojí v noci

Psal jsem prece ze jsem o tom jeden cas uvazoval (asi pred 4-5 lety) problem je ze vstupni surovina se neda skoro sehnat a uz vubec ne za rozumnou cenu.. takze mam jinou variantu (to jsem take popisoval)Filozof píše:dyx: ... kdyby jsi měl doma mašinu a bionaftu B100 si sám vyráběl. Pak máš jistotu že je prostě ta nej kterou ani na benzínce nemají a nebudeš platit daně přeci 30kč za bionaftu je stále velkej ranec a Daň státu je šíleně veliká. Jsou borci co si doma pomocí mašiny vyrábí bionaftu a vyjde je za 11kč litr paliva. To bys pak byl frajer a ušetříš hodně peněz i na servis auta případně v budoucnu...http://www.gwoil.cz/cs/produkty
tak šup at to frčí ...přijedu se podívat jak ti to funguje.
No naštěstí po dálnici žádný autobusový zastávky nejsou.Fx píše:Teddy, ty vrahu malejch dětí! Co kdybys smetl autobusovou zastávku...
Kdo se občas nesveze, že
MorBudky tím byly proslulé ... pevný radar na začátku a na konci obce. Tam proběhla i slavná akce Crum Patch TeamuTeddy píše:Mě před asi 5 lety naměřili v obci 92. V zasranejch moravskejch budějicích. V noci cestou do chorvatska. Baráky už nikde, cesa mezi polema a už byla vidět cedule konec města. Tak jsem pinknul na tempomat. Bohužel na ceduli konec města byl radar.
a přesně proto bych byl pro úplnej zákaz měření prováděnýho městem a měšťákama!vita11 píše:U měšťáků je to totiž záležitos příjmu městského rozpočtu, takže měří tam, kde vyberou nejvíc a nějaká bezpočnost jich vůbec nezajímá
HHO ale i HCS: "strýc google a teta youtube plus anglicka odborna fora". Prestoze vim ze to funguje, tak si to nejdriv otestuju na elektrocentrale pak na motorce, pak na dalsich 3 autech, pak 118d a az uplne na konec prijde na radu F10kaFilozof píše:Myslel jsi tím HHO použít v autě ? Nebo jak chceš dosáhnout úspory 40-60procent ?
Docela by mě to zajimalo pokud máš někde nějakej článek nebo někým potvrzené rád se něco dovím nového.
Pokud se domluvíš a koupíš pár tisíc litrů oleje tak ti jistě vyjdou vstříc a za 5-10kč litr musíš koupit přímo od výrobce, nepovídej že by jsi to nesehnal za rozumnou cenu. Pak už můžeš v klidu vyrábět bionaftu.
Nerad bych, aby se to tu zase nesmyslne zvrhlo - protoze samozrejme ze vsechno se da zneuzit a principielne toto reseni uplne spravne neni. Ovsem pote co jsem v minuly rok nasbiral body i pokuty za 10km prekroceni rychlosti a dalsi naproste buzerace, tak jsem se (proti svemu puvodnimu presvedceni) nakonec prece jen pojistil proti pokutam.Filozof píše:Tak policie je fajn tam kde je bordel a mají zakročit když někdo ohrožuje zdraví lidí a nebo majetek někdo krade jinému a podobně.
Pak taky prevence prostě slídit a hlídat město , ulice , garáže a prostě jsou to vlastně naši placení z daní sekuriťáci....
Tak by to mělo fungovat. Já se podílím a platím vysoké daně tak doktoři a policie s hasičema by tady měli být pro mě.....nebo se pletu ?
A to jsem dlouhé roky nikoho z nich nepotřeboval....tak snad mi jednou pomohou.