Mam problem so svetlami a to že po zamknutí auta sa mi po minutke zapnú xenony,taktiež svietia zadne obrysovky, po dvoch minutach sa vypnu a znova zapnu, takto sa to opakuje 4 krát a potom to nerobí nič.
Viete mi poradiť čo by to mohlo byť??
Ďakujem.
Pripojim se k dotazu se svetlama...Mam 540i 2001 a kdyz rozsvitim xenony tam pravy trikrat blikne nez se rozsviti. Vymenil jsem cely svetlomet ale problem pretrvava, pak mi pocitac nahlasi spatny xenon, ale ten sviti
Vesa88 píše:Pripojim se k dotazu se svetlama...Mam 540i 2001 a kdyz rozsvitim xenony tam pravy trikrat blikne nez se rozsviti. Vymenil jsem cely svetlomet ale problem pretrvava, pak mi pocitac nahlasi spatny xenon, ale ten sviti
A to vieš naisto ? Stretol si sa s tym ?
Dnes som totiž mal problém že svietili vkuse dialkove svetla, odpojil som baterku na polhodinu a odvtedy pretrvava tento problem.Dialkove su okej a vŠetko fachci ako ma no tento problem sa objavil . . .
djtaxx píše:A to vieš naisto ? Stretol si sa s tym ?
Dnes som totiž mal problém že svietili vkuse dialkove svetla, odpojil som baterku na polhodinu a odvtedy pretrvava tento problem.Dialkove su okej a vŠetko fachci ako ma no tento problem sa objavil . . .
hansm5 píše:lichtmodul po smrti
ano je to lichtmodul a kdybys zkusil tlačítko hledat, našel bys přesně tento problém několikrát už vyřešený
djtaxx píše:A to vieš naisto ? Stretol si sa s tym ?
hansm5 píše:lichtmodul po smrti
ano je to lichtmodul a kdybys zkusil tlačítko hledat, našel bys přesně tento problém několikrát už vyřešený
Ano . . . Ibaže všetci píšu o diaľkových svetlách a mne sa po zamnutí 4x na minútu a niečo rozsvietia xenony (stretavaČky) . . . Myslíš žeje to to samé ?
Bratn píše:ano je problém v lichtmodulu, nic jiného světla nespíná, zkus sehnat někoho s jinou E39 a půjč si jeho LCM
To zajtra viem vyskúŠať . . . no niekto tu píŠe o kódovaní a s tým by mohol byŤ problém, znamená to Že ak to nenakóduješ aj po výmene dobrého modulu to nepôjde ?
rozsvítí se ti červená tečka na budících, jelikož do LCM se ukládá nájezd km a ten nebude shodný, to a ještě vlastnosti jako xenony atd se musí nakódovat, ale já osobně mám v autě xenony a LCM halogen a vše funguje
Bratn píše:rozsvítí se ti červená tečka na budících, jelikož do LCM se ukládá nájezd km a ten nebude shodný, to a ještě vlastnosti jako xenony atd se musí nakódovat, ale já osobně mám v autě xenony a LCM halogen a vše funguje
takže fungovat bude hned po výměně
Skvele,tak ja to teda vyskúšam zajtra, veliceré dík zatiaľ,
Napíšem ako som dopadol.
Vybojka by to byt nemela...Kdyz jsem menil svetla tak jsem daval svetla z jineho auta a nechal jsem vybojky ty z jineho auta a v tom aute svitili...V mem ale porad blika. Kazde prvni rozsviceni proste 3x blikne pravy xenon a pak sviti v pohode, jen pocitac zahlasi ze nesviti
A není tam špatný nějaký startér xenonu nebo tak? Dráty..zkoušel jsi měnit lichtmodul? Něco to způsobovat musí..a když přehodíš xenony zleva do prava, tak to dělá taky?