Mate niekto skusenosti s vymenou nastavovacich tyciek v poface svetlach e39 bez odmontovania predneho plexi? Postup som uz nasiel, ale urcite nez sa do toho pustim ocenim nejake rady kto to uz robil
Krátká veprostřed (výška) nejde (pravděpodobně), alespoň mě se nepovedlo, ta delší (stranová) šla "normálně" udělat (měnil jsem několikrát).
Vyndal jsem všechno co šlo - lehčí manipulace, vytočil ji ze stavěcího šroubu, povolil jsem úchyt na parabole. Novou nacvaknul venku do úchytu, chytil do šroubu, přitáhnul a přišrouboval i s úchytem co je v něm ta "kulička".
Ale, je fakt lepší ty světla rozdělat (pokud jdou=slepená bitumenem, po nahřátí povoluje), vyměnit obě tyčky, vyčistit a v případě KO parabolky vyměnit i tu za novou (třeba bixenon).
sice oproti ebay za to chcou bágl, ale svítí to pak daleko líp... určitě ne 10m před auto takže těch 500 nebo 600 za jedno světlo je celkem cajk...
taky to budu řešit
4
Nesvítí to líp, jen to svítí tam kam má. Takže vidíš dál, ale furt to svítí naprd. Většina E39 s původním projektorem svítí naprd. Ty auta mají najeto víc jak 200 000 km a projektory svítí na nic. Uvědom si že to tam svítí třeba 12 let, ta odrazová plocha je prostě KO.
sice oproti ebay za to chcou bágl, ale svítí to pak daleko líp... určitě ne 10m před auto takže těch 500 nebo 600 za jedno světlo je celkem cajk...
taky to budu řešit
4
Nesvítí to líp, jen to svítí tam kam má. Takže vidíš dál, ale furt to svítí naprd. Většina E39 s původním projektorem svítí naprd. Ty auta mají najeto víc jak 200 000 km a projektory svítí na nic. Uvědom si že to tam svítí třeba 12 let, ta odrazová plocha je prostě KO.
A dají se někde koupit ty čočky origo?? Nechce se mi dávat 7 za bixenony z e60... Ty jsou taky jetý, novy by stály ještě asi víc...?
A je to až tak moc velkej znatelnej rozdíl, jestli je tam čočka 3G nebo 4G??
Nemáte někde fotku jak to svítí do dálky když není okolo silnice veřejné osvětlení??