Mate niekto skusenosti s vymenou nastavovacich tyciek v poface svetlach e39 bez odmontovania predneho plexi? Postup som uz nasiel, ale urcite nez sa do toho pustim ocenim nejake rady kto to uz robil
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 vymena tyciek svetiel na gynekologa
-
elegant047
-
Birkoff
- Klubové ID: 989
Krátká veprostřed (výška) nejde (pravděpodobně), alespoň mě se nepovedlo, ta delší (stranová) šla "normálně" udělat (měnil jsem několikrát).
Vyndal jsem všechno co šlo - lehčí manipulace, vytočil ji ze stavěcího šroubu, povolil jsem úchyt na parabole. Novou nacvaknul venku do úchytu, chytil do šroubu, přitáhnul a přišrouboval i s úchytem co je v něm ta "kulička".
Ale, je fakt lepší ty světla rozdělat (pokud jdou=slepená bitumenem, po nahřátí povoluje), vyměnit obě tyčky, vyčistit a v případě KO parabolky vyměnit i tu za novou (třeba bixenon).
Vyndal jsem všechno co šlo - lehčí manipulace, vytočil ji ze stavěcího šroubu, povolil jsem úchyt na parabole. Novou nacvaknul venku do úchytu, chytil do šroubu, přitáhnul a přišrouboval i s úchytem co je v něm ta "kulička".
Ale, je fakt lepší ty světla rozdělat (pokud jdou=slepená bitumenem, po nahřátí povoluje), vyměnit obě tyčky, vyčistit a v případě KO parabolky vyměnit i tu za novou (třeba bixenon).
-
svejda_BMW
- Klubové ID: 1329
- Kontaktovat uživatele:
5 vteřin na google.czsvejda_BMW píše:čau, kde bych sehnal nový tyčky do světel FCL? origo bmw nevyrábí
https://www.google.cz/#q=sada+na+repas+sv%C4%9Btel+e39
sice oproti ebay za to chcou bágl, ale svítí to pak daleko líp... určitě ne 10m před auto
taky to budu řešit
-
Daudgen
- Klubové ID: 2271
- Kontaktovat uživatele:
4EdyBoyS píše:5 vteřin na google.czsvejda_BMW píše:čau, kde bych sehnal nový tyčky do světel FCL? origo bmw nevyrábí![]()
sice oproti ebay za to chcou bágl, ale svítí to pak daleko líp... určitě ne 10m před autotakže těch 500 nebo 600 za jedno světlo je celkem cajk...
taky to budu řešit
Nesvítí to líp, jen to svítí tam kam má. Takže vidíš dál, ale furt to svítí naprd. Většina E39 s původním projektorem svítí naprd. Ty auta mají najeto víc jak 200 000 km a projektory svítí na nic. Uvědom si že to tam svítí třeba 12 let, ta odrazová plocha je prostě KO.
A dají se někde koupit ty čočky origo?? Nechce se mi dávat 7 za bixenony z e60... Ty jsou taky jetý, novy by stály ještě asi víc...?Daudgen píše:4EdyBoyS píše:5 vteřin na google.czsvejda_BMW píše:čau, kde bych sehnal nový tyčky do světel FCL? origo bmw nevyrábí![]()
sice oproti ebay za to chcou bágl, ale svítí to pak daleko líp... určitě ne 10m před autotakže těch 500 nebo 600 za jedno světlo je celkem cajk...
taky to budu řešit
Nesvítí to líp, jen to svítí tam kam má. Takže vidíš dál, ale furt to svítí naprd. Většina E39 s původním projektorem svítí naprd. Ty auta mají najeto víc jak 200 000 km a projektory svítí na nic. Uvědom si že to tam svítí třeba 12 let, ta odrazová plocha je prostě KO.