Označení Ti taky neporadim. Mám od ní krabičku někde v dílně... Ale poradim - vyndej celej ten plastovej bazmek, pak z něj dostaň ven žárovku ( je tam zavařená dvouma plastovýma bobkama ) a běž s ní do Autokelly. Podle ní hned vytáhnou ze šuplíku novou. Stála asi 60-70Kč. Asi si vezmi rovnou dvě. Doma ji tam nasaď a zase na stejných místech zakápni buď svářečkou na plasty a nebo stačí klasickou tyčinkou v tavný pistoli.
Je to nejlevnější řešení a pracný to neni. V BMW prodávaji jenom celej ten plastovej bazmek a cena za pár myslim litr
Žárovka tam neí přilepená, ale je to klasickej bajonet. Někdy nejde vyndat, musí se parabolka trochu propilovat jehlovým pilníkem. Žárovka je halogenová, H10W 12V 10 W patice Ba9s. V Kelly ji mají, ale na webu moc dobře nejde dohledat.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Žárovka tam neí přilepená, ale je to klasickej bajonet. Někdy nejde vyndat, musí se parabolka trochu propilovat jehlovým pilníkem. Žárovka je halogenová, H10W 12V 10 W patice Ba9s. V Kelly ji mají, ale na webu moc dobře nejde dohledat.
Tak pokud si je někdo bude chtít u kelly kupovat, tak si je nezapomente objednat dopředu. Sice to moc nechápu, ale prostě je nemaji skladem. Řikal jsem si že v ČB kde je o trochu větší pobočka a maji otevřeno i v neděli něco takovýho museji mít skladem, bohužel, koukali se mi kde je maji a v jižních čechách asi ze sedmi poboček pouze v písku, jel jsem ten den ještě do benešova, kde je naštěstí měli.
To přece nedává žádnej smysl. Akorát se to bude zbytečně hřát
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
to už bych spíš přemejšlel nad nějakejma ledkama.. co jsem koukal prodavaji jak celý ty paraboly.. nebo i jen led žárovičky se stejnou paticí.. problem ale asi bude s tím, že bude auto hlásit žárovku jako prasklou, protože odběr tý ledky je minimální.. u těch hotovej parabol to je myslim vyřešený odporem..
Ještě sem připíšu, menší typ na výměnu. Na netu se najde hromada návodů jak se má žárovka měnit, většinou ve směru odbroušení plastového nýtku ve spodní části tělesa paraboly.
Já jsem to vyřešil rozmáčknutí původní žárovičky kleštěma tak aby šla vylovit z paraboly. U nové žárovičky se potom musí malinko ubrousit jedna nožička bajonetu a žárovka pak jde instalovat normálně ze strany paraboly. Přišlo mi to jako lepší řešení