Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

UV barvivo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nutkick

UV barvivo

#1 Příspěvek od Nutkick »

Zdar,

asi blbej dotaz, ale je bezpečný použít na detekci úniku nemrzky UV barvivo do klimatizace?
Nikde nemůžu najít barvivo do nemrzky, který by nebylo asi padesát dávek, což je pro mě zbytečný.
TurboShnek

Re: UV barvivo

#2 Příspěvek od TurboShnek »

Nutkick píše:Zdar,

asi blbej dotaz, ale je bezpečný použít na detekci úniku nemrzky UV barvivo do klimatizace?
Nikde nemůžu najít barvivo do nemrzky, který by nebylo asi padesát dávek, což je pro mě zbytečný.
Já v tom žádnej problém nevidím, když to nic nedělá potrubí ani těsnění v klimatizaci tak by to nemělo nic dělat ani v chladícím systému. :unsure: Ale jsi si jistej že potřebuješ UV barvivo? Když ti uniká chladící kapalina tak by měla někde bejt vidět, vždyť je taky zelená a těch trubek tam zase není tolik.
Nutkick

Re: UV barvivo

#3 Příspěvek od Nutkick »

kalasnikov471 píše:
Nutkick píše:Zdar,

Já v tom žádnej problém nevidím, když to nic nedělá potrubí ani těsnění v klimatizaci tak by to nemělo nic dělat ani v chladícím systému. :unsure: Ale jsi si jistej že potřebuješ UV barvivo? Když ti uniká chladící kapalina tak by měla někde bejt vidět, vždyť je taky zelená a těch trubek tam zase není tolik.
Díky za odpověď.

On je to právě dost malej únik, že to nemůžu najít.
No ještě to radši pořádně všechno projdu, než tam něco dám.
Odpovědět