Zdar,
asi blbej dotaz, ale je bezpečný použít na detekci úniku nemrzky UV barvivo do klimatizace?
Nikde nemůžu najít barvivo do nemrzky, který by nebylo asi padesát dávek, což je pro mě zbytečný.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
UV barvivo
- TurboShnek
Re: UV barvivo
Já v tom žádnej problém nevidím, když to nic nedělá potrubí ani těsnění v klimatizaci tak by to nemělo nic dělat ani v chladícím systému.Nutkick píše:Zdar,
asi blbej dotaz, ale je bezpečný použít na detekci úniku nemrzky UV barvivo do klimatizace?
Nikde nemůžu najít barvivo do nemrzky, který by nebylo asi padesát dávek, což je pro mě zbytečný.

Re: UV barvivo
Díky za odpověď.kalasnikov471 píše:Já v tom žádnej problém nevidím, když to nic nedělá potrubí ani těsnění v klimatizaci tak by to nemělo nic dělat ani v chladícím systému.Nutkick píše:Zdar,
Nikde nemůžu najít barvivo do nemrzky, který by nebylo asi padesát dávek, což je pro mě zbytečný.Ale jsi si jistej že potřebuješ UV barvivo? Když ti uniká chladící kapalina tak by měla někde bejt vidět, vždyť je taky zelená a těch trubek tam zase není tolik.
On je to právě dost malej únik, že to nemůžu najít.
No ještě to radši pořádně všechno projdu, než tam něco dám.