Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
---
Re: X6 stojí křivě
Na mieste toho zákazníka by som celý problém už podstúpil ďalej súdu. Má už skoro vyhraté - má znalecký posudok, dôkazy o opravách a stále nedoriešenej závade, takže je takmer isté, že by uspel.
Inak postoj servisu/dealera je odstrašujúci, čo viac k tomu dodať...
Inak postoj servisu/dealera je odstrašujúci, čo viac k tomu dodať...
tydle příběhy slyším dnes a denně o všech nových autech
koukám, že to je docela nová kauza...by mě zajímalo jak to dopadne...
Je zajímavý, že ze zákona máš právo na odstoupení od smlouvy v případě opakovaných závad...a oni to odstoupení NEPŘIJMOU ? ale je fakt, že jsem četl už pár takových příběhů...
Je zajímavý, že ze zákona máš právo na odstoupení od smlouvy v případě opakovaných závad...a oni to odstoupení NEPŘIJMOU ? ale je fakt, že jsem četl už pár takových příběhů...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
hele, kamárád měl novyho pežota, auto padalo do nouzako, celkem to během pul roku cca 11x reklamoval, pak řekl že odstupuje od smlouvy a oni mu řekli, pane, vy jste to reklamoval jen jednou a pak 10x převzal vozidlo k testování, máte to tady dole napsany tou 6kou písmem
Koukám, není první případ BMW, někdy minulý rok někdo řešil 3er s Renocarem. Smutný je, že na konci člověk, který odpovídá za celé BMW group CZ mlčí v telefonu a neví co má říct a evidentně byl zaškočenej otázkou o 5 oprávách, uteče a řekne, že bude odpovídat jen mailem. Neví totoižnic co se děje pod ním, tohle je jen panák.
Mylsím, že člověk co není na svém místě a vrhá špatněj stín na celou značku.
Měli to zatáhnou k Jaraxovi, nebo Snjekovi, když jsou tak blbý ty jejich měniči dílů v těhle "TOP" servisech. Tahle rada je odemne pro ně zadarmo
Jen mě to utvrzuje v tom, že mám poslední BMW a víc už jich prostě neube.
Mylsím, že člověk co není na svém místě a vrhá špatněj stín na celou značku.
Měli to zatáhnou k Jaraxovi, nebo Snjekovi, když jsou tak blbý ty jejich měniči dílů v těhle "TOP" servisech. Tahle rada je odemne pro ně zadarmo

Jen mě to utvrzuje v tom, že mám poslední BMW a víc už jich prostě neube.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

- Don
Dnes uz jen podle vzhledu... zadna kvalita se neceka
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Já mám osobní zkušenost s kamarádem a jeho Audi A4 rok starou. Byl jsem u toho když reklamoval automat u autorizovaného servisu Audi v ČR. "Pane kupoval jste to ale v Holandsku...ne nejde to" Hmmm tak nic.Jel do Německa do autorizáku a najednou to šlo bez problémů? Hmmm to je divný ne? Myslím si, že v tomhle případě by taky uspěl...VIVA ČESKO !!!
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
ony to ty automobilky tomu dealerovi velmi špatně platí, tak to nechcou dělat. já vozím auta do BMW na svolávačky a už se na mě dívaj přes prsty 

To je hezký, tak proč to svolávaj, když pak deb.... to nechcou brát, snad to není problém zákazníka, ale nadřazenýho orgánu BMW, tohle je kocourkov, jak prase.
Pane my jsme na Vás nasraný i když jsme origo dýlerství BMW, ale máte to tak, že nám málo platí, tak jsme nasraný na Vás, čau !
Pane my jsme na Vás nasraný i když jsme origo dýlerství BMW, ale máte to tak, že nám málo platí, tak jsme nasraný na Vás, čau !
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

svolává tě automobila, né dealer, ten radši dělá že svolávačku nemáš, jelikož je oškubou jak prase, práci jim zaplatí nějak minimálně a ještě bez příplatků a díly jim dodaj, a ještě to fakturujou za nesmysly cenovky, koupíš igelitku věcí v BMW a necháš tam vždy 10k, a oni mění pulku brzdové soustavy a faktura je s dílama do 10k 
BMW je docela vychcaná firma, když jsem slyšel že dealer platí třeba 4 mega ročně jen za to že může používat jejich diagnostiku apod, tak to je masakr,
dealeři dělaj svolávačky hlavně proto aby ukazali majitelům že jsou dobří a mají tam jezdit na servis.

BMW je docela vychcaná firma, když jsem slyšel že dealer platí třeba 4 mega ročně jen za to že může používat jejich diagnostiku apod, tak to je masakr,
dealeři dělaj svolávačky hlavně proto aby ukazali majitelům že jsou dobří a mají tam jezdit na servis.