Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vybitá baterie, otevření kufru
Vybitá baterie, otevření kufru
Zdravím,
mám 535D e60 200kw. Baterii mám pravděpodobně vybitou pod určitou mez a nemohu tedy otevřít auto centrálem, čímž se nedostanu do kufru, kde je baterie. Když otevřu vůz klíčem a zaberu za zadní víko kufru, tak se spustí alarm. Jak mám tedy dobít baterii, když se tam nedostanu? Zadní sedačky neodklopím, tedy se ani tudy do kufru nedostanu. Lze např připojit někam mimo baterii startovací kabely, abych jen otevřel kufr?
Díky za rady...
mám 535D e60 200kw. Baterii mám pravděpodobně vybitou pod určitou mez a nemohu tedy otevřít auto centrálem, čímž se nedostanu do kufru, kde je baterie. Když otevřu vůz klíčem a zaberu za zadní víko kufru, tak se spustí alarm. Jak mám tedy dobít baterii, když se tam nedostanu? Zadní sedačky neodklopím, tedy se ani tudy do kufru nedostanu. Lze např připojit někam mimo baterii startovací kabely, abych jen otevřel kufr?
Díky za rady...
- Don
- Klubové ID: 1990
Re: Vybitá baterie, otevření kufru
Pres pripojne body na motoru
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Pripadne to jde i pres zasuvku zapalovace.
díky ty jsem našel.. nicméně mám nějakou automatickou nabíječku a po připojení na tyto body mi bliká jednak nabíjení (indikace slabé baterky) ale i indikace toho, že je baterka plná. Je snad nabíjení přes tyto přípojné body nějak jiné než přímo na baterii?Don píše:Pres pripojne body na motoru
- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Jine to samozrejme je. Je tam jednotka, ktera hlida proud z a do baterie. Pokud nabijecku pichnes primo na baterku, tak tuto jednotku obejdes.
Pokud to nabiejcka z nejakyho duvodu nepobere, coz je divne, zkus to navrcet pres startovaci kabely, ktery zapojis na ty pripojovaci body. Pak uz alespon otevres kufr
Pokud to nabiejcka z nejakyho duvodu nepobere, coz je divne, zkus to navrcet pres startovaci kabely, ktery zapojis na ty pripojovaci body. Pak uz alespon otevres kufr

- Don
- Klubové ID: 1990
Mas se pres to dostat do auta, ne to nabijet 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Tak koukám je více názorů. Někdo tvrdí, že nabíjet zásadně přes přípojné body, že je to lepší. Vy tvrdíte, že to slouží jen abych se dostal do auta.
Přes body v motoru se běžně nabíjí baterie u BMW. Je to k tomu určené, bud pro startování kabelama nebo jen pro nabíjení baterie. Od toho červeného bodu v motoru vede silný kabel přímo na baterii v kufru.
super díky...sonyk02 píše:Přes body v motoru se běžně nabíjí baterie u BMW. Je to k tomu určené, bud pro startování kabelama nebo jen pro nabíjení baterie. Od toho červeného bodu v motoru vede silný kabel přímo na baterii v kufru.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Jo mě dálka taky občas nejde když je baterka vybitá.. každopádně blbý, že nejde ani central ale klíčkem v zámku řidičovi dveře odemkneš a pak strčíš hned do zapalování a alarm ztichne. Vetšinou otevřu kapotu a dobíjím přes terminaly.
Pak ve skrytým menu mrkni kolik je Voltů / dobíjí za jízdy altík baterku.
Mno, tak alarm běžel i když jsem strčil klíč do zapalování. Ztichl až po opětovném zamčení vozu klíčem. Prozatím nevím, jak se do skrytého menu dostat, ale myslím, že spíš je baterka už KO. Potřebuji jen trochu dobít a dojet do servisu na výměnu a nakodovani baterky.Totic píše:Jo mě dálka taky občas nejde když je baterka vybitá.. každopádně blbý, že nejde ani central ale klíčkem v zámku řidičovi dveře odemkneš a pak strčíš hned do zapalování a alarm ztichne. Vetšinou otevřu kapotu a dobíjím přes terminaly.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Aha mělo by stačit dát klíč do pol.2 a spáruje se to a utichne (aspoň u mojí 2004). Normálně to nech přes noc nabíjet na terminálech. Někdy pomůže holt nahodit až přes kabely.
Skryté menu se vyvolává trochu dýl po nastartování, nebo jen v pol.2 takto (radši na nabíječce) : https://www.youtube.com/watch?v=xelN0dbF-ws
Musíš znát součet posl.čísel VIN svýho vozu.
Skryté menu se vyvolává trochu dýl po nastartování, nebo jen v pol.2 takto (radši na nabíječce) : https://www.youtube.com/watch?v=xelN0dbF-ws
Musíš znát součet posl.čísel VIN svýho vozu.