Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

x3 2.0D 2007 - patné starty

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Oliver_

x3 2.0D 2007 - patné starty

#1 Příspěvek od Oliver_ »

Zdravím, prosím vás o radu. Už od podzimu mám problém se startováním. Ze začátku auto naskocilo vzdy napodruhe. Posledni dobou s vetsi zimou startuju pri rannich startech treba 5x nez se chytne. Predevcirem na horach jsem pri starovani vybil baterku a podarilo se nastartovat az pres kabely po pul hodine Starty se zahratym autem maji 3 ruzne pubehy. Bud chytne bez problemu. Nebo se trosku pridusi a pak normalne rozjede. Nebo naskoci a hned se pridusi a chcipne. Po nastartovani se z vyfuku vyvaly bilej kour. Nekdy se stava ze je po nastartovani netahne, po cca pul minute uz tahne dobre. V servise menili svicky a ridici jednotku zhaveni. Po prihode na horach jsem vymenil baterku. Bez vysledku. Auto dost zere olej, mozna to ma nejakou souvislost. Jeste bych vas poprosil o radu do jakeho servisu v Praze s BMW jezdit. Je to moje prvni bmw a zatim me zadnej servis na 100% nepresvedcil.
vlastnemec

Re: Špatné starty (Bmw x3 2.0D 2007)

#2 Příspěvek od vlastnemec »

Takhle těžko říct, ale mohl by to být olejový separátor, hrálo by to problém při nízkých teplotách a bílý kouř který značí vodu, předpokládám tedy že máš palivový filtr OK a ne plný zmrzlého marastu. Potom už jedině diag a bude to nějaký ten vstřik či čerpado. Servis v Praze, uhnat nějak Snejka jinak Ti neporadím, jsem z druhé strany republiky, nebo mrknout do sekce Zkušenosti se servisy.
Odpovědět