Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 - 320D - netáhne
E46 - 320D - netáhne
Zdravím, přestala mi táhnout 110kw e46 jako když netlačí turbo. Do kopce na 2 jeste dobry ale jak dam za 3 tak skoro stojim. Diagnostika napíše nedostatečné plnění. Myslel jsem ze podtlakové hadičky protože vypadaly už všelijak ale po výměně žádná změna. Zkusil jsem dát i novou váhu vzduchu a stále stejné. Když jsem odpojil po vypnuti motoru hadičku od regulace turba tak sycel podtlak jako bejk. Nemůže špatné ukazovat čidlo tlaku v sání ? A podle toho nesprávné chodí/nechodí regulace turba? Předem dík
-
- Klubové ID: 4134
Re: E46 - 320D - netáhne
kdyz sundas dekl pod motorem a podivas se ze spodu na klimakompresor, mas tam konektor do ktereho vede shora kablik. A o kousek vedle vede kablik prave do toho regulatoru turba. me se tyhle dva kabliky o sebe navzajem prosoupali a kdyz jsem mel pustenou klimu, a za jizdy se dotkli, auto ztratilo vykon. Nerikam ze to bude tim, ale za podivani nic nedas. Ale mam pocit ze diag hlasila zkrat, coz u tebe neni