Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

F10 prestavba na m paket

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tommy_romeo

F10 prestavba na m paket

#1 Příspěvek od tommy_romeo »

Caute mate nekdo zkusenost s dodelavkou M paketovych narazniku? Daji se dopasovat spodni kryci plasty a nebo je potreba dokoupit take k naraznikum? Dival jsem se do ETKy a vypada ze jsou podobny. Diky
Diabllo007

Re: F10 prestavba na m paket

#2 Příspěvek od Diabllo007 »

Koukam ze hodne lidi tu poradi :-D ...nicmene tedkon sem auto predelaval na M Paket tak se klidne ptej...
Giovany1971
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Giovany1971 »

Diabllo007 píše:Koukam ze hodne lidi tu poradi :-D ...nicmene tedkon sem auto predelaval na M Paket tak se klidne ptej...
To chce klid.. Fka tu moc oblibené nejsou... spíš naopak..moc lidí je tu proto neřeší.. neni to otom žeby někdo nechtěl poradit.. holt je to na tobě..ja taky nemám Mp.. tak rad se od tebe něco dozvím .. předem dík.. ;)
Diabllo007

#4 Příspěvek od Diabllo007 »

Tak povidej co by te zajimalo? Mas originalni narazniky, nebo koupenej ten komplet kit (ten nevim jak pasuje - nekdo rika ze nic prevrtavat nemusel...), ja mam originalni narazniky a spodni kryty jsem musel trosku upravit - jen prevrtat diry...na prednim spodnim krytu asi o cca 1cm a zadni kryt take...ted to sedi vse paradne a nikde zadne vule...
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

System bude stejnej jak na předchozí E60, tak si zatím můžete pročíst vlákna. Jinak už to tady duplikujete: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=25&t=99478
tommy_romeo

#6 Příspěvek od tommy_romeo »

Mám originální nárazníky jak přední tak zadní jen prahy jsem koupil neoriginální. Díval jsem se že úchyty parkovacích senzoru jsou pod jiným číslem ( pasují?) ostřikovače světlometů mají taky jiný čísla dle ETK a na zadním nárazníku v ETK uvádějí nějaký adaptér ( byl potřeba?) plus nějaké jiné šroubky když tak? Že bych to všechno objednal v bmw ať pak na něčem neztroskotam. Díky moc.
Diabllo007

#7 Příspěvek od Diabllo007 »

Jestli jsou originalni, tak budou sedet presne...jen ze spoda jak se uchytava naraznik na tech 8 sroubu nebo kolik jich tam je budes muset vyvrtat v narazniku nove diry na 4 srouby cca o 1cm posunout smerem dopredu (vrtej az to budes mit na aute), dale budes potrebovat jine krytky ostrikovacu Mkovy sou malinko jiny + jine ty paky na ostrikovani Mka jsou delsi (jeden tu mam originalni - omylem mi poslali jeden navic) ty krytky stoji cca 450-500/ks), dale budes potrebovat predni vyztuhu Mko 51118037631 (je to takova ta zelezna tyc), parkovaci senzory budou sedet bez problemu, kabel by mel byt dostatecne dlouhy (alespon u me to tak bylo), ohledne zadniho nárazníku krytka na tazny je taky jina, ale tu mas urcite uz na narazniku...dal budes potrebovat zadni Mkovy odrazky jsou take jine (jestli je uz nemas cca 450-600/ks), adapter je toto 51127904979 ten sem taky kupoval...ze spodu na zadnim narazniku budes muset prevrtat opet diry na spodnim krytu kam se sroubuje difusor jde to v pohode a krasne to drzi - budes muset ovsem malinko upravit adapter jen kvuli ,, placatym matkam - nebo koupil hodne dlouhy" - kam se sroubuji srouby, nebo ten kryt koupit Mko - ale neni to vubec nutny pokud prevrtas 3 diry :)...
tommy_romeo

#8 Příspěvek od tommy_romeo »

Takže pdc sedí i s úchyty přední i zadní v pohodě teda jo? Nějaké šroubky vruty navíc nebo tak nejsou potřeba? Vše na původní? Díky
Diabllo007

#9 Příspěvek od Diabllo007 »

Jo uchyty tak to nevím ty sem měl už na nárazníku a pdc do nich jednoduše zapadly zkus poslat email do baworaku a poptat se...Budou mít možná lehce jiný tvar..sroubky apod. staci původní ty co sundas z klasiky...dalsi drzaky nejsou potřeba...je tam ještě vedení vzduchu ale pokud to máš v pořádku-neřešit...
Odpovědět